Ο Λίτσος έδωσε τη λύση

Ο Λίτσος έδωσε τη λύση
Με γκολ του Θόδωρου Λίτσου στο 75ο λεπτό η Α.Ε. Μεσολογγίου κέρδισε με 1 - 0 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε την ομάδα του Γιώργου Γιάκου στους 17 βαθμούς, ενώ στους 7 έμεινε ο Αχελώος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά το 0 - 0 παρέμεινε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστόλη Μπούτιβα στο 58ο λεπτό και στο 75΄ η Α.Ε.Μ. με κεφαλιά του Λίτσου μετά από σέντρα του Ντζιμάνη άνοιξε το σκορ. Ο Λευτέρης Καλοκαίρης είχε δύο καλές στιγμές στο 79΄ και στο 80΄, όμως το 1 - 0 παρέμεινε ως το τέλος και οι "κανονιέρηδες" πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η φάση του αγώνα. Η ευκαιρία του Αποστόλη Μπούτιβα στο 58ο λεπτό θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση του αγώνα, κάτι που συνέβη με τη φάση του 75ου λεπτού με το γκολ του Λίτσου.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ντζιμάνης, αλλά ο Κώστας Κοκώνης ήταν αρκετά και καλός και κέρδισε αρκετές μονομαχίες.

Το φιλμ του αγώνα.

Εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους κεφαλιά Μπούτιβα θα βγει και θα μαζέψει ο Καραγκούνης.
14΄ Επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή του Πιστιόλη προσπάθεια για απομάκρυνση από το Γαβριήλ Τσιλιπάνο θα μπλοκάρει ο Μπότας.
21΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη θα διώξει στη γωνία του ο Μπότας.
25΄ Εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι του Βασιλόγιαννη προβολή Μιχαλόπουλου ελάχιστα άουτ η μπάλα.
29΄ Σουτ από δεξιά του Κοκώνη λίγο άουτ.
33΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο του Τσιούνη θα πέσει και θα μαζέψει στη γωνία του ο Μπότας.
44΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάριου Σαγάνα θα πέσει και θα μαζέψει τη γωνία του ο Καραγκούνης.
55΄ Γύρισμα του Κοκώνη στην περιοχή θα απομακρύνει έγκαιρα τον κίνδυνο αμυντικός πριν τον επερχόμενο Πιστιόλη.
58΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Λάθος του Παναγιωτόπουλου στην άμυνα με το Μπούτιβα να κλέβει τη μπάλα, να κάνει σουτ από τα 30 μετρά με τον Καραγκούνη εκτός εστίας και τη μπάλα να σκάει μέσα στην περιοχή και να περνάει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
68΄ Γέμισμα του Κοκώνη στο δεύτερο δοκάρι προβολή του Πιστιόλη ο όποιος δε θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.
75΄ Γκολ. Σέντρα από δεξιά του Ντζιμάνη στην "καρδιά" της περιοχής κεφαλιά Λίτσου στην αριστερή γωνία του Μπότα και 1-0.
79΄ Σουτ για τους φιλοξενούμενους με το Λευτέρη Καλοκαίρη από πλάγια δεξιά και μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει με τα πόδια ο Καραγκούνης.
80΄ Νέα ευκαιρία για τον Αχελώο και πάλι σε σουτ του Καλοκαίρη μέσα από την περιοχή μετά από πασά του Αντωνόπουλου και πάλι ο Καραγκούνης θα αποκρούσει, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος (13΄ λ.τ. Μιχαλόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής (69΄ Καλοκαίρης Ν.), Τσιούνης, Στεργίου, Πιστιόλης (82΄ Δενδρινός), Ντζιμάνης, Βασιλόγιαννης (89΄ Φονταλής).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Καντάνης, Δερβίσης (81΄ Πεσλής Κ.), Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Πεσλής Λ. (87΄ Φεγγούλης), Ανδρεάκης, Σαγάνας Μ., Μπούτιβας (63΄ Αντωνόπουλος), Καλοκαίρης Ε.

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή