Ισόπαλο το ντέρμπι... "βράζουν" στον Όμηρο με τη διαιτησία

Ισόπαλο το ντέρμπι... "βράζουν" στον Όμηρο με τη διαιτησία
Σε ένα ντέρμπι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος η Α.Ε. Μεσολογγίου αναδείχτηκε ισόπαλη με 1 - 1 με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων με τον Όμηρο να παραμένει στην κορυφή.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Νεοχωρίου "βράζουν" με τη διαιτησία του Βασίλη Λιόνα και εξέφρασαν έντονα παράπονα σε τέσσερις περιπτώσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Όμηρος πήγε το παιχνίδι όπως το ήθελε στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με γκολ του Νάκου στο 32ο λεπτό. Δύο λεπτά πριν το γκολ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσιούνη σε μαρκάρισμα στον Καντάνη και στο 40΄ η Α.Ε.Μ. έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με πλασέ του Αποστόλη Τσιούνη που η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε.Μ. προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και στο 53΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με το Νάκο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ομήρου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 59΄ με το Γκάτση να σουτάρει ελάχιστα άουτ. Στο 65΄ η Α.Ε.Μ. κέρδισε πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να αμφισβητούν έντονα την απόφαση και το Δουλιώτη να νικά στην εκτέλεση τον Τσιούνη και να μπλοκάρει τη μπάλα. Νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους και νέες έντονες διαμαρτυρίες στο 72ο λεπτό και στην εκτέλεση ο Τσιούνης νίκησε το Δουλιώτη, που έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά δε μπόρεσε να αποσοβήσει το 1 - 1. Στη συνέχεια ο Δουλιώτης είχε μια πολύ καλή επέμβαση σε φάουλ του Κοντογιάννη και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε ως το τέλος.

Η φάση του αγώνα. Δύο τεράστιες ευκαιρίες μπορούσαν να αλλάξουν την τελική έκβαση του αγώνα. Η φάση της Α.Ε.Μ. στο 40΄ με τον Τσιούνη να αστοχεί και να μην ισοφαρίζει πριν το ημίχρονο και η φάση του 59ου λεπτού όταν η μπάλα στο σουτ του Γκάτση έφυγε ελάχιστα άουτ και ο Όμηρος δεν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Οι δύο ομάδες είχαν παίκτες σε καλή μέρα. Τον τίτλο του πρωταγωνιστή παίρνει ο Ανδρέας Δουλιώτης, που απέκρουσε ένα πέναλτι, έφτασε κοντά στο να πιάσει και το δεύτερο, ενώ είχε μία ακόμα εξαιρετική επέμβαση σε φάουλ του Κοντογιάννη στο 77ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Βασιλάρη η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
Σέντρα του Μιχαηλίδη από δεξιά κεφαλιά του Γκάτση στο δεύτερο δοκάρι άουτ.
11΄ Σέντρα του Λίτσου από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Τσιούνη, αυτός θα πάρει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος.
13΄ Εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη με τη μπάλα να περνάει παράλληλα μέσα από τη μικρή περιοχή και να καταλήγει άουτ.
20΄ Σουτ του Πιστιόλη η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό μαζεύει ο Δουλιώτης.
23΄ Σέντρα του Λίτσου κεφαλιά του Τσιούνη άουτ.
26΄ Εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη στην περιοχή γυριστή κεφαλιά του Νάκου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
27΄ Εκτέλεση φάουλ του Νάκου στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Γκάτση η μπάλα έφυγε άουτ. Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
29΄ Εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη από δεξιά θα βγει και θα μαζέψει σταθερά ο Δουλιώτης.
30΄ Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσιούνη σε μαρκάρισμα που έκανε στον Καντάνη.
32΄ Γκολ. Σουτ του Βασιλάρη από αριστερά με τον Καραγκούνη να διώχνει εντυπωσιακά, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνει, με το Νάκο μέσα από τη μικρή περιοχή να κάνει το 0 - 1.
36΄ Σουτ του Βασιλάρη μπλοκάρει ο Καραγκούνης.
40΄ Κλέψιμο του Καβαλλάρη και μπαλιά στον κενό χώρο για τον Τσιούνη πλασέ του τελευταίου με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη. Τεραστία χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
43΄ Σέντρα του Κοντογιάννη με το Νάκο στην προσπάθεια του να απομακρύνει να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.
48΄ Σουτ του Βασιλόγιαννη μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
53΄ Δευτερη κίτρινη κάρτα για το Νάκο για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου με τον Όμηρο να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
57΄ Σουτ του Κοκώνη από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.
59΄ Πασα του Μιχαηλίδη για το Γκάτση σουτ του τελευταίου από πλάγια και δεξιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Όμηρο να πάρει "αέρα" δυο τερμάτων.
61΄ Σουτ του Βασιλάρη θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Καραγκούνης.
63΄ Σουτ του Μιχαηλίδη η μπάλα έφυγε μακρυά άουτ.
65΄ Μαρκάρισμα του Πιστιόλη στην περιοχή με το Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Κακή εκτέλεση από τον Τσιούνη με το Δουλιώτη να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
71΄ Σουτ του Τσιούνη μαζεύει ο Δουλιώτης.
72΄ Πτώση του Τσιούνη σε μαρκάρισμα του Κολοβάκη στην περιοχή με το Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
73΄ Γκολ. Και τη δεύτερη εκτέλεση θα την αναλάβει ο Τσιούνης και παρά την προσπάθεια του Δουλιώτη που θα μαντέψει σωστά τη γωνία θα ισοφαρίσει σε 1 - 1.
77΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη από καλή θέση θα πέσει και θα μπλοκάρει εντυπωσιακά στη γωνία του ο Δουλιώτης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης (68΄ Ντζιμάνης), Παπανικολάου (83΄ λ.τ. Στεργίου), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Τζαμαλής (46΄ Βασιλόγιαννης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης (90΄ Βαλτογιάννης), Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (80΄ Γκασούκας), Τσίμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Μιχαηλίδης (78΄ Θεοδωρίδης).

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή