Τρίκαρδος Κατοχής - Α.Ο. Λυγιάς. Οι δηλώσεις των προπονητών

Τρίκαρδος Κατοχής - Α.Ο. Λυγιάς. Οι δηλώσεις των προπονητών
Στο websports.gr μίλησαν μετά τον αγώνα του Τρίκαρδου Κατοχής με τον Α.Ο. Λυγιά οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Τρίκαρδου Γιώργος Ασπρογέρακας τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε κάποια πράγματα που δούλεψε και πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη, ενώ ο Φώτης Δημητρόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Τρίκαρδου, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις, ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το ότι ο Λυγιάς παίζει την Τετάρτη Κύπελλο και το Σάββατο αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Γιώργος Ασπρογέρακας. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες, όμως ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Πήραμε μια δίκαιη νίκη και βγάλαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σίγουρα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, όμως παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Φώτης Δημητρόπουλος. Ήταν μια δίκαιη νίκη της Κατοχής, αφού ήταν ανώτερη ομάδα από μας με διαφορετικούς στόχους και μπάτζετ. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από επιθετικό φάουλ που δεν είδε ο διαιτητής. Εμείς θέλουμε να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις. Το χειρότερο για μας ήταν ότι χάσαμε δύο παίκτες με τραυματισμούς. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι μας έβαλαν το Κύπελλο με τον Όμηρο την Τετάρτη και αντί να μας βάλουν όπως τις άλλες ομάδες την Κυριακή, εμείς θα αγωνιστούμε Σάββατο με το Ρηγανά και δεν ξέρω το γιατί.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή