Όλα μηδέν

Όλα μηδέν
Το 0 - 0 "σφράγισε" τον αγώνα του Ομήρου Νεοχωρίου με τον Αμβρακικό Λουτρού.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας για τις δύο ομάδες είχε λίγες φάσεις και κυριάρχησαν οι άμυνες και οι δυνατές μονομαχίες.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Αμβρακικός Λουτρού είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με πλασέ σε τετ α τετ του Παγώνη που έδιωξε ο Μπότας. Στη φάση αυτή ο έμπειρος μέσος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Στο 30ο λεπτό ο Όμηρος απάντησε στις ευκαιρίες με την κοντινή κεφαλιά του Ματσίγκα να περνάει άουτ.
Στο 51΄ ο Κράνης από το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο Καραγκούνης έδιωξε εντυπωσιακά και δύο λεπτά αργότερα σε σουτ του Ρεπανίδα η μπάλα πέρασε άουτ. Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση έγινε στο 86΄ με το Μπότα να κάνει τεράστια επέμβαση κρατώντας το μηδέν. Ο Κοκώνης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μακρυπίδης πήρε κεφαλιά και ο Μπότας έδιωξε εντυπωσιακά στο "Γ" με τα ακροδάχτυλα. Στο 91΄ ο Κουρσάρης τραυματίστηκε στο ζυγωματικό σε σύγκρουση με το Μπαλαμπάνη. Το τελικό σφύριγμα του Παναγιωτόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 86ου λεπτού με την κεφαλιά του Μακρυπίδη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπότας θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, αν είχε διαφορετική κατάληξη.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Μπαλαμπάνης και ο Θεοδωρίδης έκαναν πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά, όμως τη "δόξα" παίρνει ο Νίκος Μπότας που με δύο σημαντικές επεμβάσεις στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Παγώνης βγαίνει σε τετ α τετ με το Μπότα, πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ομήρου.
13΄ Ο Τάσος Φράγκος πασάρει στον Κράνη που από καλή θέση καθυστέρησε να σουτάρει και πρόλαβαν να διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.
28΄ Σουτ του Ρεπανίδα απέκρουσε εύκολα ο Καραγκούνης.
30΄ Κόρνερ του Κράνη κεφαλιά του Ματσίγκα από τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
44΄ Εκτέλεση φάουλ του Κράνη από μακρινή απόσταση η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγκούνη.
51΄ Η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή του Αμβρακικού και ο Κράνης από το ύψος του πέναλτι κάνει το σουτ, με τον Καραγκούνη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
53΄ Σουτ του Ρεπανίδα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
86΄ Σέντρα του Κοκώνη από αριστερά κεφαλιά του Μακρυπίδη ο Μπότας έδιωξε εντυπωσιακά στο "Γ" της εστίας με τα ακροδάχτυλα.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παύλος Ανωγιάτης): Μπότας, Τραγουλιάς, Ματσίγκας (80΄ Λαγός), Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης (96΄ λ.τ. Γαλάνης), Θεοδωρίδης, Κράνης, Φράγκος Α. (61΄ Αθανασόπουλος), Χαλαζιάς, Φράγκος Γ. (78΄ Καζανάς), Ρεπανίδας.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Πανταζής (85΄ Σπανός), Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (69΄ Νίκας), Παγώνης (5΄ λ.τ. Ρουστεμάι (77΄ Φονιάς)), Κοντογιάννης, Κοκώνης, Στεργίου, Μακρυπίδης.

KOSMAS
Κορυφή