Εύκολο απόγευμα για τους "κανονιέρηδες"

Εύκολο απόγευμα για τους "κανονιέρηδες"
Εύκολο απόγευμα για την Α.Ε. Μεσολογγίου κόντρα στον Α.Ο. Χάλκειας την Κυριακή στη Γαβρολίμνη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει το τρίποντο με σκορ 1-4 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τον κυρίαρχο ρολό στο παιχνίδι καθώς και την κυκλοφορία της μπάλας, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των γηπεδούχων στο 30΄ μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιούνης με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από γύρισμα του Κοκώνη θα κάνει το 0-2, για να έρθει ο Πιστιόλης με σουτ μέσα από την περιοχή δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους να κάνει το 0-3 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει, στο 67΄ο Τσιούνης θα ανατραπεί από τον Ανδρεόπουλο μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με το Ντζάνη να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 0-4.
Το μόνο που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι είναι στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-4.
Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, ενώ αξιοθαύμαστη είναι και η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Χάλκειας, ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού.

Το πρόσωπο του αγώνα. Το "βαρύ πυροβολικό" της Α.Ε.Μ. θα είναι ο Αποστόλης Τσιούνης. Ο ικανότατος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα, κέρδισε πέναλτι και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Α.Ο. Χάλκειας δείχνοντας από την αρχή ότι θα ηγηθεί της ομάδας.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του δεύτερου γκολ της Α.Ε.Μ. Κοκώνης και Τσιούνης συνδυάστηκαν άψογα και στο 33΄ οι "κανονιέρηδες" ουσιαστικά "κλείδωσαν" τη νίκη.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού.

Εκτέλεση φάουλ του Τσιούνη με τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά Παναγιωτόπουλου άουτ.
Εκτέλεση πλαγίου για τους φιλοξενούμενους, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Στεργίου και σουτ θα αποκρούσει ο Ανδρεόπουλος, νέο σουτ του Ντζιμάνη άουτ.
18΄ Εκτέλεση κόρνερ Βασιλόγιαννη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Τσιούνη, λίγο άουτ.
20΄ Γύρισμα του Βασιλόγιαννη στη μικρή περιοχή, θα διώξουν έγκαιρα τον κίνδυνο οι αμυντικοί.
21΄ Σέντρα σουτ του Ψυχογίου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.
30΄ Γκολ. Αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου με τη μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.
31΄ Σουτ του Νασόπουλου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.
33΄ Γκολ. Γύρισμα του Κοκώνη από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ πάνω στην κίνηση του Τσιούνη 0-2.
42΄ Γυρισμα στην περιοχή από το Βασιλόγιαννη σουτ του Τσιούνη με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.
43΄ Γκολ. Σέντρα του Κοκώνη ο Πιστιόλης θα κάνει την προσποίηση για να αποφύγει τον αντίπαλο και με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 0-3.
53΄ Σέντρα του Κοκώνη κεφαλιά ψαράκι του Πιστιόλη εντυπωσιακή απόκρουση του Ανδρεόπουλου, σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια θέση άουτ.
67΄ Γκολ. Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιούνη που θα βγει απέναντι από τον Ανδρεόπουλο με τον τελευταίο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιούνης κάνοντας το 0-4.
75΄ Σουτ από πλάγια θέση του Κοκώνη λίγο άουτ.
81΄ Σουτ του Λίτσου άουτ.
82΄ Νέα σέντρα από τον Κοκώνη κοντρόλ και ψαλιδάκι στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Τσιούνη άουτ.
86΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 1-4 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητές της αναμέτρηση οι κ.κ Ντζανής, Κολοσιώνης και Βαλλιάνος.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Ψυχογιός, Βαλής, Γεωργακόπουλος, Νασόπουλος, Βήτος (67΄ Κάκκος), Ανδριτσόπουλος (75΄ Σανιδάς), Παπαποστόλου, Βαλμάς, Γιαβρούτας (81΄ Μυλωνάς), Αλμπάνης (46΄ Αλεξόπουλος).
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (67΄ Λίτσος), Ντζιμάνης, Τσιούνης (86΄ Μάκα), Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Στεργίου (46΄ Μιχαλόπουλος), Βασιλόγιαννης (67΄ Φονταλής).

 

πηγή: aitosports.gr

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή