Α.Ο. Χάλκειας - Α.Ε. Μεσολογγίου. Οι δηλώσεις των προπονητών

Α.Ο. Χάλκειας - Α.Ε. Μεσολογγίου. Οι δηλώσεις των προπονητών
Στο websports.gr μίλησαν για τον αγώνα του Α.Ο. Χάλκειας με την Α.Ε. Μεσολογγίου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο Περικλής Παπαποστόλου αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα, στην απόδοση στο χθεσινό παιχνίδι και ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά. Ο Γιώργος Γιάκος δήλωσε πως η πρεμιέρα είχε δυσκολίες απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που επέστρεψε στη φυσική της έδρα και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πειθαρχία και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Περικλής Παπαποστόλου. Ήταν το πρώτο παιχνίδι σε μια χρονιά που η ομάδα αλλάζει φιλοσοφία και νοοτροπία. Δε λέω ότι δεν έγιναν σωστά τα πράγματα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ότι αυτό που θέλω είναι να περάσω το δικό μου σκεπτικό, που είναι να παράγει η ομάδα ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, δουλέψαμε πολύ καλά και δώσαμε δυνατά φιλικά για να δω πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες σε δύσκολα παιχνίδια. Βάζω ψηλά τον πήχη και θέλω να ισχυροποιήσουμε την ταυτότητα μας και να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες.
Στο χθεσινό παιχνίδι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ δυνατή, που έχει διαφορετικούς στόχους από τη δική μας. Δε μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις παίκτες - "κλειδιά" σε πολύ καλή μέρα. Η Α.Ε.Μ. ήταν καλύτερη, όμως θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη αντιμετώπιση του αγώνα και να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα μας επηρέασαν το δεύτερο γκολ που ήρθε νωρίς και το τρίτο γκολ που μπήκε δύο λεπτά πριν το ημίχρονο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν αλλάξαμε πολλά. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια και θα ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας.
Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ήρεμο και σε δίκαια πλαίσια. Καλή επιτυχία σε ομάδες και διαιτητές και φυσικά στους παράγοντες καλή δύναμη, καθώς είδαμε ομάδες να μην κατεβαίνουν καθόλου ή να δηλώνουν συμμετοχή και τελικά να διαλύονται. Και βέβαια να έχουμε καλύτερα γήπεδα για να έρχονται τα νέα παιδιά να αγωνίζονται και ο φίλαθλος κόσμος για να παρακολουθεί με άνεση. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και πάνω απ' όλα με υγεία.

Γιώργος Γιάκος. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου. Πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Χάλκεια, μια έμπειρη ομάδα, που επέστρεφε μετά από χρόνια στη φυσική της έδρα. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ξεκινήσαμε με την ίδια ενδεκάδα που παίξαμε στο Super Cup και το καλό για μας ήταν ότι μας βοήθησε η εξέλιξη του παιχνιδιού και βάλαμε παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, όπως οι Μιχαλόπουλος και Λίτσος, που πήραν χρόνο συμμετοχής αλλά και νεαρά παιδιά.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή