Δόξα Καινουρίου - Απόλλων Δοκιμίου. Οι δηλώσεις των προπονητών

Δόξα Καινουρίου - Απόλλων Δοκιμίου. Οι δηλώσεις των προπονητών
Στο websports.gr μίλησαν μετά τον αγώνα της Δόξας Καινουρίου με τον Απόλλωνα Δοκιμίου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της Δόξας Κώστας Γιωτόπουλος αναφέρθηκε στα τέρματα που δέχτηκε η ομάδα του και τόνισε ότι δεν είναι ακόμα η ομάδα στο βαθμό που μπορεί. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Απόλλωνα Ανδρέας Κονδύλης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του παρέμεινε ήρεμη μετά το 1 - 0 και τόνισε ότι και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Κώστας Γιωτόπουλος. Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ ένα καλό πρωτάθλημα αντάξιο του Νομού μας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι δυνατοί και πάνω απ' όλα με υγεία. Όσον αφορά την ομάδα μου τη Δόξα, έχω πει ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι στο βαθμό που μπορούμε, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξεκινήσαμε όπως θέλαμε με γρήγορο γκολ, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις και αυτό δείχνει ολιγωρία. Το πρώτο γκολ προήλθε από κόρνερ και λάθος διώξιμο στο οποίο ο αντίπαλος κερδίζει πέναλτι και το δεύτερο ξανά από στημένη φάση. Καταφέραμε ισοφαρίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγήσαμε τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Ανδρέας Κονδύλης. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Δύο ομάδες ψυχωμένες που πάλεψαν μέχρι τέλους. Θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία αν και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να φύγουμε με το "τρίποντο". Αν και μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ, παραμείναμε ήρεμοι και γυρίσαμε το παιχνίδι, όμως ισοφαριστήκαμε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε μια φάση που υπάρχει επιθετικό φάουλ. Παρ' όλα αυτά και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία. Αν και είχαμε πολλές ελλείψεις, οι παίκτες που αγωνίστηκαν με δικαίωσαν και έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό το γεγονός με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή