Μοιράστηκαν βαθμούς σε "γεμάτο" ματς

Μοιράστηκαν βαθμούς σε "γεμάτο" ματς
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα Απόλλων Δοκιμίου και Αράκυνθος Ματαράγκας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1.

Το παιχνίδι στο Δοκίμι είχε φάσεις, γκολ, πέναλτι, δοκάρι, αποβολές, τραυματισμούς και διαμαρτυρίες με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με το "καλημέρα" στο παιχνίδι. Ο Ξευγένης στα 38 δευτερόλεπτα ανατράπηκε από τον Ευαγγελόπουλο με το Λιόνα να δίνει το πέναλτι. Ο Γεωργίου νίκησε το Νίκο Αθανασίου στην εκτέλεση, όμως στην επαναφορά ο Ξευγένης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως στο 41΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαλάφα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Αράκυνθος ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπούσγος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μυλωνά και ο Μπανάκας ευστόχησε κάνοντας το 1 - 1. Στο 85΄ ο Αράκυνθος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούσγου και στο 89΄ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Δαλαγιώργου στο δοκάρι.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 41ου λεπτού άλλαξε τις ισορροπίες στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και ένα παιχνίδι που έδειχνε στα "μέτρα" του Απόλλωνα άλλαξε εικόνα.

Το φιλμ του αγώνα.

 Γκολ. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Ξευγένη από τον Ευαγγελόπουλο. Ο Γεωργίου διώχνει τη μπάλα στην εκτέλεση του Νίκου Αθανασίου και στην επαναφορά ο Ξευγένης με πλασέ κάνει το 1 - 0.
Συρτό σουτ του Καμμένου η μπάλα άουτ.
30΄ Σέντρα του Νίκου Αθανασίου από δεξιά σουτ στην κίνηση του Μπαλάφα η μπάλα φεύγει άουτ.
41΄ Ο Απόλλων μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλάφα.
46΄ Γκολ. Ο Μπούσγος κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα από το Μυλωνά. Ο Μπανάκας ευστοχεί στην εκτέλεση και κάνει το 1 - 1.
85΄ Ο Αράκυνθος μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούσγου.
89΄ Σουτ του Δαλαγιώργου η μπάλα στο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπαλάφας, Σταμάτης Α., Μυλωνάς, Βασιλείου (64΄ Καταρέλος), Δαλαγιώργος, Ξευγένης (85΄ Κονδύλης), Αθανασίου Ν., Σταμάτης Ε., Καμμένος (70΄ Τσακανίκας Ι.), Κοσυφαρίνης.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Δημήτρης Λώλος): Γεωργίου (70΄ λ.τ. Γκρέκας), Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούσγος, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Τραγουλιάς (65΄ Μητσόπουλος), Ευθυμίου (13΄ λ.τ. Παπαευθυμίου (90΄ Καζανάς)), Μπανάκας, Κωστόπουλος.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή