"Χ"άρηκαν και οι δύο

"Χ"άρηκαν και οι δύο
Ισόπαλοι με σκορ 0 - 0 αναδείχτηκαν στο γήπεδο "Λεωνίδας Ζαχαράκης" ο Απόλλων Δοκιμίου με τον Ηρακλή Αστακού.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε χαμόγελα και στις δύο ομάδες, που παρέμειναν απευθείας στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, με την ομάδα του Γιάννη Λιάκα να φτάνει τους 35 βαθμούς και να τερματίζει στην 8η θέση και τον Απόλλωνα να έχει 34 και έφτασε στη 10η θέση υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στην άμυνά τους, είχαν λίγες φάσεις και η στιγμή που μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι ήρθε στο τελευταίο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Καμμένος εκτέλεσε φάουλ, ο Καταρέλος βρέθηκε στο έδαφος και ο Καλαμάρης έδωσε τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το Φρανκ Λίλα. Μετά από 3 λεπτά έντονων διαμαρτυριών ο Ξευγένης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Κατερινόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κλείστηκαν αρκετά, για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και το 0 - 0 "σφράγισε" το παιχνίδι και την παραμονή.

Η φάση του αγώνα. Το χαμένο πέναλτι του Απόλλωνα Δοκιμίου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη στιγμή του αγώνα και από τις λίγες που μπορούσε να αλλάξει την τελική έκβαση.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Γιάννης Κατερινόπουλος. Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις και στη σημαντικότερη ο Γιάννης Κατερινόπουλος κράτησε το μηδέν. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή νίκησε τον Ξευγένη στην εκτέλεση του πέναλτι και "υπέγραψε" την παραμονή της ομάδας του στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Καμμένου από αριστερά έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
25΄ Σέντρα του Κελεπούρη από δεξιά ο Καταρέλος έδιωξε προ του Κοτρότσου και ο Κοσυφαρίνης πρόλαβε και απομάκρυνε από την περιοχή.
32΄ Μακρινό σουτ του Λίλα η μπάλα πέρασε άουτ.
38΄ Σουτ του Μυλωνά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
41΄ Σέντρα του Καμμένου από αριστερά ο Ξευγένης έπιασε την κεφαλιά και ο Κατερινόπουλος μάζεψε εύκολα.
45΄ Φάουλ του Καμμένου ο Καταρέλος βρίσκεται στο έδαφος και υποδεικνύεται πέναλτι. Ο Καλαμάρης δίνει δεύτερη κίτρινη στο Λίλα για τράβηγμα στον παίκτη του Απόλλωνα και οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίκτες.
45+3΄ Ο Ξευγένης εκτελεί το πέναλτι και ο Κατερινόπουλος πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και διώχνει τη μπάλα.
89΄ Μακρινό σουτ του Σπυριλιώτη απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Ανδρέας Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας (20΄ λ.τ. Κονδύλης), Κοσυφαρίνης, Δαλαγιώργος, Μυλωνάς, Κόκκαλης, Αθανασίου Ν., Ψηφής, Ξευγένης (80΄ Σπυριλιώτης), Καμμένος (91΄ Καπελλάκης), Καταρέλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π., Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης, Κολλιάς (71΄ Μαλιγιάννης), Λίλας, Κοτρότσος (91΄ Τσιλίκας), Γιαννείος (83΄ Γκάτσης), Κελεπούρης (46΄ Παχής).

KOSMAS
Κορυφή