"Απόλυτοι μπέμπηδες"

"Απόλυτοι μπέμπηδες"
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε η Δόξα Καινουρίου, που κέρδισε στο γήπεδο Καραπαππά τον Απόλλωνα Δοκιμίου με σκορ 3 - 1.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 9 βαθμούς, ενώ στους 4 έμεινε ο Απόλλωνας.
Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με το Γαρούφη και η Δόξα απάντησε στις ευκαιρίες με φάουλ του Τζουλιάνο που η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21ο λεπτό ο Τζουλιάνο με φάουλ σκόραρε για τη Δόξα και το 1 - 0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με γκολ του Φώτη Κορομηλά. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα στο 75΄ με γκολ του Παντή με κοντινό πλασέ και στο 89΄ ο Αγγέλης διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Πεσλή η μπάλα κόντραρε στον Ψηλό και έφυγε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αποστόλης Κορομηλάς και ο Γαρούφης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
10΄ Φάουλ του Τζουλιάνο από αριστερά η μπάλα περνάει από πολλά σώματα και καταλήγει ελάχιστα άουτ.
21΄ Γκολ. Φάουλ του Τζουλιάνο αρκετά έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Δημητρίου και έγινε το 1 - 0.
29΄ Γέμισμα του Παντή στην περιοχή ο Αγγέλης κάνει το κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
32΄ Λάθος γύρισμα του Τζωρτζόπουλου η μπάλα φτάνει στον Πεσλή που καθυστέρησε να πλασάρει και όταν το επιχείρησε απέκρουσε ο Σταμάτης.
35΄ Προσποίηση και σουτ του Πεσλή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
47΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κορομηλά ο Χρήστος Γκουρνέλος πιάνει την κεφαλιά με το Σταμάτη να διώχνει με υπερένταση και στην επαναφορά ο Φώτης Κορομηλάς με πλασέ κάνει το 1 - 1.
53΄ Φάουλ του Τζουλιάνο η μπάλα έφυγε άουτ.
75΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου από αριστερά, ο Ψηλός στο δεύτερο δοκάρι κάνει συρτή σέντρα και ο Παντής από κοντά με πλασέ κάνει το 2 - 1.
78΄ Ο Αγγέλης κάνει ατομική ενέργεια και πλασάρει με τη μπάλα να κοντράρει στον Τσακανίκα και να περνάει κόρνερ. Ο Νταλαπέρας εκτελεί απευθείας το κόρνερ και διώχνει με υπερένταση ο Δημητρίου.
82΄ Σουτ του Πεσλή από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85΄ Σουτ του Νταλαπέρα από αριστερά μέσα στην περιοχή έδιωξε με τα πόδια ο Δημητρίου.
89΄ Γκολ. Γέμισμα του Τζουλιάνο από αριστερά στην περιοχή ο Αγγέλης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και ο Αγγέλης κάνει κοντρόλ και με σουτ στην κίνηση σκοράρει για το 3 - 1.
91΄ Φάουλ του Χρήστου Γκουρνέλου κεφαλιά του Καταρέλου η μπάλα έφυγε άουτ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Σταμάτης, Γκουτσέλης, Παντής, Τζωρτζόπουλος Σ., Ψηλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης (91΄ Τζωρτζόπουλος Δ.), Αλτζερίνης (56΄ Ντίνος), Νταλαπέρας (87΄ Δάρλας), Τζουλιάνο Μούτσα, Παπαδόπουλος (76΄ Φλωρόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανίκας, Κορομηλάς Α., Γαρούφης, Μυλωνάς (76΄ λ.τ. Καταρέλος), Δαλαγιώργος (70΄ Γκουρνέλος Θ.), Γκουρνέλος Χ., Κορομηλάς Φ., Πεσλής, Γιαννακόπουλος (83΄ Κουσκούνης), Κοντοπάνος.

KOSMAS
Κορυφή