Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Θέρμου 1957

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Θέρμου 1957
Στις νίκες επέστρεψε ο Απόλλων Θέρμου 1957 επικρατώντας του Αράκυνθου Ματαράγκας με 2 - 0.

Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στην 7η θέση φτάνοντας στους 20 βαθμούς, ενώ στη 13η με 10 έμεινε ο Αράκυνθος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που μέτρησε ήταν οι επιστροφές του Απόλλωνα και οι απουσίες του Αράκυνθου. Οι γηπεδούχοι είδαν τους Κοκώνη και Καρβελά που επέστρεψαν από τιμωρία να τους δίνουν λύσεις και να σκοράρουν, ενώ η ομάδα της Ματαράγκας είχε βασικές απουσίες και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι. Στο 13ο λεπτό ο Σπύρος Κοκώνης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Μπούσγο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1 - 0, που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο. Τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν στο 63ο λεπτό όταν ο Διαμαντής Καρβελάς με πλασέ έκανε το 2 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Βασίλης Παστρωμάς): Μπαλάφας, Χόντος, Κώης, Γιαννοκώστας, Καλλιακμάνης, Αριστόπουλος, Μπίστας (63΄ Αλπέντζος Δ.), Δερβίσης (85΄ Χάσκαρης), Κοκώνης Σ., Κούκος (63΄ Μπιτσικώκος), Καρβελάς (76΄ Πριόνας).

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Σπύρος Μπούρδος): Γεωργίου, Καζανάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούσγος, Αλεξανδρής, Τραγουλιάς, Ζιάκκας, Ευθυμίου, Κορομπύλης (61΄ Αλπέντζος Α.), Μπανάκας.

KOSMAS
Κορυφή