Στο κόλπο της παραμονής η Μεδεών

Στο κόλπο της παραμονής η Μεδεών
Μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία πέτυχε η Μεδεών Κατούνας επικρατώντας στην έδρα της του Απόλλωνα Θέρμου 1957 με 2 - 1.

Η ομάδα του Μόρις Τσίβιτς με τη νίκη αυτή που ήρθε στο 93ο λεπτό, ανέβηκε στους 21 βαθμούς και πλησίασε Αχελώο Αγγελοκάστρου και Ηρακλή Αστακού, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 27 βαθμούς και έπεσε στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές και τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 31ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε με σουτ ο Τσιτσομήτσος. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Αλπέντζος έκανε το γέμισμα και ο Κώης με κεφαλιά έκανε το 1 - 1. Στο δεύτερο ημίχρονο Μπαλάφας και Τηλεμάχου είχαν καλές επεμβάσεις σε σουτ του Ρουστεμάι στο 50΄ και του Χόντου στο 75΄ αντίστοιχα και στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν παίρνοντας τη νίκη. Ο Τηλεμάχου έκανε το βολέ ο Τσιτσομήτσος βγήκε απέναντι στο Μπαλάφα και έκανε το σουτ με το Γιαννοκώστα να βάζει την κόντρα, αλλά να στέλνει τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2 - 1.

Η φάση του αγώνα. Η μεγάλη νίκη της Μεδεών ήρθε στο 93ο λεπτό και η φάση αυτή είναι που έκρινε τον αγώνα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Δημήτρης Τσιτσομήτσος σημείωσε ένα τέρμα και είχε το σουτ από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, όμως πολύ καλός ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Γιώργος Κοντογιάννης που δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Μόρις Τσίβιτς): Τηλεμάχου, Ξανθόπουλος Π., Νούλας, Μπουμπούλης, Ξανθόπουλος Δ., Ρουστεμάι, Κουσκούνης (88΄ Κολύδας), Κοντογιάννης, Τσιτσομήτσος, Κοτρότσος, Κοσυφαρίνης (83΄ Τζαβίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Βασίλης Παστρωμάς): Μπαλάφας, Χόντος, Βασιλάρης, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (71΄ Κρικρής), Αλπέντζος, Καρβελάς (85΄ Ρόκκος), Δερβίσης, Κράνης (46΄ Μπίστας), Κοκώνης Σ., Κώης.

KOSMAS
Κορυφή