Ευχαριστήρια ανακοίνωση των έξι παικτών που αποχώρησαν από τον Απόλλωνα Θέρμου 1957

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των έξι παικτών που αποχώρησαν από τον Απόλλωνα Θέρμου 1957
Με κοινή τους ανακοίνωση ο Γιώργος Αριστόπουλος, ο Γιάννης Βασιλάρης, ο Θύμιος Κοκώνης, ο Σπύρος Κοκώνης, ο Σάκης Κράνης και ο Κώστας Μπαλάφας ευχαρίστησαν για τη συνεργασία τους διοικούντες του Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Οι έξι παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Θέρμου 1957 για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν τιμή για μας να συνεργαστούμε με ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην ομάδα, μέχρι την ώρα που αποχωρήσαμε ήταν κύριοι σε όλα και έδειξαν την εκτίμηση που είχαν σε μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε στην ομάδα και γνωρίσαμε ανθρώπους που πραγματικά τιμάνε το χώρο του ποδοσφαίρου. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε κάθε δραστηριότητά τους και μακάρι να παραμείνουν και να κοσμούν το χώρο του ποδοσφαίρου μας.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπαίκτες, τους προπονητές μας για τη συνεργασία και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τη στήριξη σε όλους μας.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Με τιμή

Γιώργος Αριστόπουλος, Γιάννης Βασιλάρης, Θύμιος Κοκώνης, Σπύρος Κοκώνης, Σάκης Κράνης, Κώστας Μπαλάφας

KOSMAS
Κορυφή