Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αράκυνθου Ματαράγκας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αράκυνθου Ματαράγκας
Με ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαλάππας, ο Αράκυνθος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Στην ανακοίνωση υπάρχει αναφορά στη φάση του 76ου λεπτού όταν ο Αράκυνθος ζητάει πέναλτι και υπήρξε τελικά η αποβολή του Γιώργου Παπαδόπουλου, καθώς και γεγονότα τα οποία οι άνθρωποι της ομάδας ισχυρίζονται ότι έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαμαρτυρια ΠΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

Για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ φορά φέτος ο διαιτητής του αγώνα στερεί από την ομάδα μας βαθμούς με τις λανθασμένες του αποφάσεις. Αντί να έχουμε την ευκαιρία να εκτελέσουμε πέναλτι με το σκορ στο 1-1 (θα το επιβεβαιώσει και ο παρατηρητης) δεχθήκαμε αποβολή με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.Το αυτό είδα αυτό έδωσα είναι πολύ φτηνή δικαιολογία για το ποδόσφαιρο που την χρησιμοποιούν όσοι ξέρουν πως έκαναν λάθος. Πάλι καλά που σκόραρε ο ΟΜΗΡΟΣ μετά και δεν έβγαλε και άλλον έξω. Δεν σεβάστηκε τον αγώνα που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε δει πολλά αλλά όχι σαν αυτό σήμερα. Διαιτητής να προκαλεί και να ειρωνεύεται ποδοσφαιριστές για το σκορ με την ΑΕΜ. Ο ίδιος ήταν που πριν 10 μέρες για δύο λακκούβες νερό δεν ξεκίνησε το παιχνίδι ενώ πέρυσι έπαιξε τον αγώνα με το ΛΟΥΤΡΟ σε γήπεδο πισίνα. Εξαιρέσεις? Σήμερα στο ερώτημά μας γιατί ξεκινάει τον αγώνα σε σύγκριση με το προηγούμενο που αναβλήθηκε η απάντησή του ήταν πάμε για να τελειώνουμε. Αγγαρεία? Τι σημαίνει είναι στην κρίση του διαιτητή? Από που επηρεάζεται η κρίση του? Από το ποια ομάδα παίζει? Είμαστε υπέρ του ποδοσφαίρου. Το σημερινό όμως δεν λέγεται ποδόσφαιρο αλλά επιβάλλω αυτό που θέλω με το έτσι θέλω. Ήθελε νικητή τον ΟΜΗΡΟ και τα κατάφερε με τον πιο άσχημο τρόπο για την ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί κανείς τυχαίος σήμερα αύριο του χρόνου να παίζει με την ιστορία των συλλόγων επειδή έχει την σφυρίχτρα και τις κάρτες. Όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν πολλά........ Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας για την ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. Ας κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι διαιτητές παράγοντες κτλ..... Εννοείτε πως με τον ΟΜΗΡΟ δεν έχουμε τίποτα. Κανένα παράπονο και ελπίζουμε να έμειναν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία.....

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή