Αχελώος Αγγελοκάστρου - Ατρόμητος Αντιρρίου. Οι δηλώσεις των προπονητών

Αχελώος Αγγελοκάστρου - Ατρόμητος Αντιρρίου. Οι δηλώσεις των προπονητών
Στο websports.gr μίλησαν μετά τον αγώνα του Αχελώου Αγγελοκάστρου με τον Ατρόμητο Αντιρρίου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Αχελώου Βαλάντης Ζώης αναφέρθηκε στην εμπειρία των παικτών του Ατρομήτου και στο γεγονός ότι ένα αποτέλεσμα καλό θα έδινε ψυχολογία στους νεαρούς παίκτες της ομάδας του, ενώ ο Γιάννης Πανουργιάς στάθηκε στη σημασία της νίκης και στο ότι οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά μετά την ισοφάριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Βαλάντης Ζώης. Η πρεμιέρα δεν άφησε καμία ομάδα να δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Στο παιχνίδι με το Αντίρριο κέρδισε η εμπειρία των παικτών του αντιπάλου, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα προσωπικά λάθη παικτών της άμυνας. Εμείς αντιθέτως στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ήταν περισσότερες δεν κάναμε γκολ. Αυτό που χάσαμε δεν ήταν οι βαθμοί, αλλά η ψυχολογία στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μου, καθώς θα έπαιρναν αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θεωρώ ότι το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε καλούς νεαρούς παίκτες, που τους λείπουν οι παραστάσεις. Άλλωστε στη χθεσινή αναμέτρηση ξεκίνησαν βασικοί 6 παίκτες κάτω των 18 ετών, οπότε καταλαβαίνετε για τι μέσο όρο ηλικίας μιλάμε.

Γιάννης Πανουργιάς. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήμασταν καλύτεροι και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αν και δεχτήκαμε την ισοφάριση με ένα πέναλτι που δεν κατάλαβα πως δόθηκε, δείξαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Αχελώου για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή