Σκληρή ανακοίνωση του Ατρόμητου Αντιρρίου

Σκληρή ανακοίνωση του Ατρόμητου Αντιρρίου
Με μια σκληρή ανακοίνωση ο Ατρόμητος Αντιρρίου αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Χάλκειας και στη συνολική αντιμετώπιση της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, για διαιτητικά λάθη και για τη συμπεριφορά προς παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι. Τέλος οι διοικούντες της ομάδας του Αντιρρίου καλούν τον καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τέσσερις φορές την φετινή αγωνιστική σεζόν μας έχουν ακυρωθεί κανονικά γκολ. Πέναλτι εναντίον μας ανύπαρκτα (βλέπε ματς στο Καινούργιο). Συμπεριφορές, όπως στον χθεσινό αγώνα που αν μη τι άλλο οδηγούν σε εντάσεις και τεταμένο κλίμα (Με πρόθεση; Λόγο ιδιαιτερότητας χαρακτήρα; Δεν ξέρουμε. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο πάντως). Μη ακριβή καταγραφή γεγονότων στο φύλλο αγώνος και πλημμελή άσκηση των καθηκόντων από τους συναρμόδιους (παρατηρητές κτλ). Κάτι είναι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε καταστάσεις που θα ψάχνεστε για παράγοντες και χορηγούς που στην ουσία να χρηματοδοτούν το "ωραίο και δίκαιο" σας πρωτάθλημα με τέτοιες συμπεριφορές και δομές πρωταθλήματος (υπέρογκα έξοδα συμμετοχής, διαιτησίας κτλ). Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Το Δ.Σ. Ατρόμητου Αντιρρίου

KOSMAS
Κορυφή