Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 14 Μαϊος 2019
Τρίτη, 14/Μαϊος/2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΚΑΒΕΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1967 στο Αγρίνιο. Είναι υιός του Θεοφάνη Ζαρκαβέλη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, συνταξιούχου υπαλλήλου της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, τέως προέδρου της κοινότητας Δοκιμίου και τέως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγρινίου, και της Πολυδώρας Ζαρκαβέλη. Τόπος καταγωγής του είναι το Δοκίμι Αγρινίου. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγρινίου και υπήρξε αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στα τμήματα του στίβου και του μπάσκετ. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στο Ποδόσφαιρο. Παράλληλα με τις σπουδές του έπαιζε ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξα επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στην Αναγέννηση Άρτας. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάσθηκε για επτά χρόνια ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Ως προπονητής ποδοσφαίρου έχει εργασθεί επί δώδεκα χρόνια στην Π.Α.Ε. Παναιτωλικός στα τμήματα υποδομών (ομάδες Κ15, Κ17, Κ20), καθώς και στην Α.Ε. Μεσολογγίου και σε άλλες ομάδες του νομού. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Λιάγκα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, και έχει δύο παιδιά το Θεοφάνη, φοιτητή στο Ιστορικό Αρχαιολογικό, και τη Λήδα, μαθήτρια λυκείου και αθλήτρια στίβου στην Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου.
Κατηγορία ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα της γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 για την άνοδο στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.
Τρίτη, 14/Μαϊος/2019

MVP ο Ντίας

Ο Χόρχε Ντίας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2018 - 19 στην ψηφοφορία των εκπροσώπων του τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ
KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή