"Χ"ρυσός βαθμός για τον Αχελώο

"Χ"ρυσός βαθμός για τον Αχελώο
Ισόπαλο με 0 - 0 έληξε το παιχνίδι στο Αγγελόκαστρο ανάμεσα στον τοπικό Αχελώο και τη Δόξα Καινουρίου.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου που είχε πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής φτάνοντας τους 21, ενώ η Δόξα ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Τρίκαρδο Κατοχής έχοντας 34.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στην πολύ καλή φέτος Δόξα και κατάφεραν να την περιορίσουν αρκετά, ενώ είχαν και μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν στο "τρίποντο". Ο Λάμπρος Πεσλής σε δύο περιπτώσεις και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας σε μία δεν κατάφεραν να νικήσουν το Ρόκκο όταν βρέθηκαν απέναντί του και να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους. Η Δόξα προσπάθησε να κάνει φάσεις και ειδικά στα τελευταία λεπτά, όμως οι παίκτες της δε βρήκαν στόχο και το 0 - 0 παρέμεινε ως το τέλος.

Η φάση του αγώνα. Στο 64ο λεπτό ο Ρόκκος κατάφερε και έδιωξε με το πόδι τη μπάλα στο πλασέ του Λάμπρου Ζαλοκώστα και κράτησε το μηδέν.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Λάμπρος Πεσλής ήταν αρκετά δραστήριος και είχε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ πολύ καλός αμυντικά για τον Αχελώο ήταν ο Ανδρέας Δερβίσης που σε αρκετές περιπτώσεις δεν επέτρεψε στη Δόξα να αναπτυχθεί από τα άκρα της επίθεσης.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Ζαλοκώστα η μπάλα κόντραρε και περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Δερβίσης και ο Καλοκαίρης κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
10΄ Σουτ του Μπλέτσα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
13΄ Εκτέλεση φάουλ του Δερβίση αποκρούει ο Ρόκκος.
21΄ Σουτ του Λιάρου η μπάλα πέρασε άουτ.
26΄ Πάσα του Ζαλοκώστα στον Πεσλή που κάνει ατομική ενέργεια και απέναντι από το Ρόκκο κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ με τον τερματοφύλακα της Δόξας να βρίσκει τη μπάλα και το Σαλμά με κεφαλιά να διώχνει σε κόρνερ.
28΄ Σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα έφυγε άουτ.
33΄ Σουτ του Φράγκου από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.
39΄ Σουτ του Προβίδα ο Ρόκκος έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Ανδρεάκη που από πλάγια σούταρε άουτ.
53΄ Σουτ του Ρεπανίδα η μπάλα έφυγε άουτ.
62΄ Κεφαλιά πάσα του Ζαλοκώστα στον Πεσλή που απέναντι από το Ρόκκο γλιστράει και πλασάρει άουτ.
64΄ Διώξιμο του Γιώργου Σαγάνα ο Ζαλοκώστας φεύγει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει το Ρόκκο που έχει κάνει έξοδο και ο τερματοφύλακας της Δόξας διώχνει με το πόδι σε πλάγιο.
71΄ Σέντρα του Κακούρη από αριστερά αδράνεια της άμυνας και προ του Αγγέλη ο Μπότας διώχνει και απομακρύνει ο Δερβίσης.
72΄ Σουτ του Δάρλα από πλάγια μέσα στην περιοχή η μπάλα κοντράρει στην πλάτη του Γιώργου Σαγάνα και περνάει κόρνερ.
74΄ Σουτ του Μπλέτσα η μπάλα έφυγε άουτ.
90΄ Πάσα του Δάρλα στον Κόκκαλη που σουτάρει άουτ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Πεσλής Λ. (92΄ Μήκας), Ζαλοκώστας Λ., Ανδρεάκης, Καλοκαίρης (85΄ Καραλής Σ.), Φράγκος (75΄ Σαγάνας Μ.).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Νικολογιάννης (65΄ Δάρλας), Γκουτσέλης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Μπλέτσας, Ρεπανίδας, Λιάρος, Κακούρης (91΄ Αλτζερίνης), Αγγέλης (81΄ Κόκκαλης), Νταλαπέρας.

KOSMAS
Κορυφή