Δήλωση του Προέδρου του Τρίκαρδου Κατοχής Στάθη Κοκοτού

Δήλωση του Προέδρου του Τρίκαρδου Κατοχής Στάθη Κοκοτού
Ο Στάθης Κοκοτός διαδέχεται το Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην προεδρία του Τρίκαρδου Κατοχής.

Ο νέος Πρόεδρος σε γραπτή του δήλωση τόνισε ότι η διοίκηση που ανέλαβε προ τριετίας την ομάδα συνεχίζει το έργο της και πως μοναδικός της στόχος είναι το καλύτερο για τον ιστορικό Σύλλογο της Κατοχής. Ο Στάθης Κοκοτός καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται δίπλα της για να πάρει "σάρκα και οστά" το όραμα που υπάρχει από τους διοικούντες για τον Τρίκαρδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του.

Σύλλογος ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Ένα ΟΝΟΜΑ μια ΙΣΤΟΡΙΑ.
Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που μια παρέα φίλων με μπροστάρη το Γιάννη Τριανταφυλλάκη και ακόλουθους όλους εμάς αναλάβαμε τις τύχες της ιστορικής μας ομάδας. Όλοι μαζί μια οικογένεια, δίχως αγάπη για αξιώματα. Το μόνο αξίωμά μας ήταν και είναι μόνο το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ. Όσους στόχους θέσαμε έως τώρα τους πετύχαμε στο απόλυτο.
Ότι υποσχεθήκαμε στο Σύλλογό μας και σε όλους σας το πράξαμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με μόνο στόχο το καλύτερο για τον ΤΡΙΚΑΡΔΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Μετά την αναστήλωση της ομάδας μας και του γηπέδου μας, που επιτέλους μετά από χρόνια ταλαιπωρίας είναι έτοιμο και εμείς επιστρέφουμε ξανά στο "σπίτι" μας.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Οι στόχοι μας δεν εξαντλούνται. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ που ονειρευόμαστε παίρνει σιγά σιγά "σάρκα και οστά". ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους ήρθαν και έρχονται κοντά μας. Όσους στήριξαν την προσπάθειά μας από κοντά και από μακρυά. Από την Κατοχή, από την Αιτωλοακαρνανία, από την Αθήνα, από την Αγγλία, από την Αμερική, από την Αυστραλία. Όλους τους φιλάθλους που με την παρουσία τους έδωσαν ξανά φτερά στον ιστορικό μας Σύλλογο.
Έχω τη χαρά να αποδεχτώ την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκαναν οι συνοδοιπόροι μου αναθέτοντάς μου τη θέση του Προέδρου του αγαπημένου μου ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ. Είναι μεγάλη μου τιμή και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τον ΤΡΙΚΑΡΔΟ που ονειρευόμαστε συνεχίζοντας το έργο του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, που παραμένει και θα είναι πάντα μαζί μας.
Η ομάδα μας σας θέλει όλους κοντά της. Σας θέλουμε κοντά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται πάντα με τιμιότητα, με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και πάνω απ' όλα με ΣΕΒΑΣΜΟ προς όλους και ιδιαίτερα στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Μετά τιμής
ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚ. ΚΟΚΟΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

« Απρίλιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Κορυφή