Παραιτήθηκε από την Προεδρία του Τρίκαρδου ο Στάθης Κοκοτός

Παραιτήθηκε από την Προεδρία του Τρίκαρδου ο Στάθης Κοκοτός
Την παραίτησή του από την Προεδρία του Τρίκαρδου Κατοχής γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ο Στάθης Κοκοτός.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος έκανε σαφές ότι η παραίτησή του έχει να κάνει με τη φύση της εργασίας του, που αναγκαστικά τον κρατάει μακρυά για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάλεσε όλους τους Κατοχιανούς να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και στο νέο συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τη χρονιά που έφυγε όλους τους παράγοντες της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Επίσης τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη συμπαράστασή τους.
Λόγω της φύσης της εργασίας μου και την αναγκαστική μου απουσία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τις δραστηριότητες της ομάδας, πιθανόν δημιουργήθηκαν κάποια από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τη χρονιά που πέρασε. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει εάν η εργασία μου δε με κρατούσε μακρυά από τις δραστηριότητες της ομάδας.
Λόγω αυτού του γεγονότος είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την Προεδρία της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας τελείωσε προχωρώντας και σε ανανέωση παράλληλα. Παραδίδοντας ένα γήπεδο - "στολίδι" για την πόλη μας, την ομάδα μας και τη νεολαία μας. Ντυμένο επίσης με μια πανέμορφη κερκίδα που θα συμπληρωθεί το επόμενο διάστημα.
Συνεχίζω και θα συνεχίσω να προσφέρω και να βρίσκομαι κοντά στην Τρικαρδάρα μας. Την ομάδα που ανδρωθήκαμε, αγωνιστήκαμε και προσφέραμε ανιδιοτελώς με μόνο κριτήριο την αγάπη μας γι' αυτή.
Καλώ όλους να βρίσκονται κοντά και να συμπαρασταθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τον επόμενο Πρόεδρο. Σύντομα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις, θα συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος.
Όλοι μαζί για το μεγαλείο και τη δόξα της ομάδας μας.

Μετά τιμής
Ο απερχόμενος Πρόεδρος
Κοκοτός Νικ. Ευστάθιος

KOSMAS
Κορυφή