Μεγάλη νίκη για τον Τρίκαρδο

Μεγάλη νίκη για τον Τρίκαρδο
Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την Αμφιλοχία ο Τρίκαρδος Κατοχής, που κέρδισε με 1 - 0 το Νέο Αμφίλοχο.

Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έφτασε τους 13 βαθμούς, έχοντας συγκεντρώσει τους 12 στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και ισοβαθμεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με τον Ηρακλή Αστακού. Από την πλευρά της η ομάδα της Αμφιλοχίας που έμεινε στους 9 βαθμούς, δέχτηκε για ένα ακόμα παιχνίδι γκολ, ενώ προβλημάτισε επιθετικά, καθώς μετά το 0 - 1 του 60ου λεπτού δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Τσιάρα.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό αν και με λίγες φάσεις και το 0 - 0 παρέμεινε. Στο 60ο λεπτό ο Κουκουρδέλης έκανε ατομική ενέργεια και με πλασέ νίκησε το Ρόκκο κάνοντας το 0 - 1. Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν στη συνέχεια να απειλήσουν, ενώ ο Τρίκαρδος είχε δύο καλές στιγμές να πετύχει κι άλλο τέρμα, με το 0 - 1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Ρόκκος, Μπούρος (70΄ Αυγέρης), Γουρούνας, Γιαννοκώστας, Τσόλκας (63΄ Στραβοδήμος), Ζοτάι, Καμμένος, Μπουμπούλης, Κοκώνης, Στεργίου, Αγγέλης (78΄ Δράκος).

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Τσιάρας, Καπώνης, Βαλής, Ματσίγκας, Λαμπρακόπουλος, Τσιλιπάνος, Κουκουρδέλης (88΄ Ξανθόπουλος), Ρουπάκης (55΄ Μιχάι), Αθανασόπουλος, Λιόκαυτος, Κρανιάς.

KOSMAS

25 seconds

ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  

Κορυφή