Α.Ε. Αγίου Δημητρίου: "Δεν αποκλείουμε κανέναν, αλλά οι εκλογές αργούν"

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου: "Δεν αποκλείουμε κανέναν, αλλά οι εκλογές αργούν"
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο σχήμα και τη νέα χρονιά.

Στην ανακοίνωση γίνεται απολογισμός της περσινής χρονιάς, αλλά υπάρχει αναφορά και στη συνέχεια του διοικητικού σχήματος, το οποίο τονίζει πως δεν αποκλείεται κανένας από όσους θέλουν να βοηθήσουν, αλλά οι εκλογές του Συλλόγου αργούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή προφανώς τη Γενική Συνέλευση της ομάδας μας διέρρευσαν σενάρια για ριζικές αλλαγές στο διοικητικό σχήμα.
Θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους, πως πέρσι που αναλάβαμε την ομάδα, πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στην Α΄ Κατηγορία. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν ήχησε σε όλους ευχάριστα και υπήρχε η κριτική πως πάμε για να διασυρθούμε. Παρότι η χρονιά δεν προχώρησε, όπως θα επιθυμούσαμε, καθώς υπήρξε η διακοπή λόγω του κορωνοϊού, η ομάδα μας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και αναγνωρίστηκε πως δεν ήρθε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ για να είναι "κομπάρσος".
Δεν υποστηρίζουμε πως έγιναν όλα σωστά. Και δε θα πούμε πως όλα ήταν ρόδινα.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και είναι λογικό να κάνουμε και λάθη.
Εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν να βοηθήσει, σε περίπτωση που το επιθυμεί. Εξάλλου η ομάδα δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ ανθρώπων, αλλά ένας οργανισμός, στον οποίο δεν περισσεύει κανένας.
Όποιος θέλει να προσφέρει σε οποιοδήποτε κομμάτι είναι ευπρόσδεκτος.
Υπενθυμίζουμε όμως κάτι. Ότι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την επόμενη χρονιά, όπως προβλέπει το καταστατικό.
Και ως εκ τούτου οποιαδήποτε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει καμία βάση και δεν ξέρουμε με ποιο σκεπτικό γίνεται.
Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι το καλοκαίρι, με την ομάδα να βρίσκεται ξανά στην Α΄ Κατηγορία.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι δεν αποκλείουμε κανέναν, αλλά οι εκλογές αργούν.
Ως τότε συνιστούμε υπομονή και λιγότερες καφενειακές συζητήσεις χωρίς δόση αλήθειας.
Εμείς θα επικεντρωθούμε στο σχεδιασμό της ομάδας μας, προκειμένου να παρουσιαστεί και τη νέα χρονιά άκρως ανταγωνιστική, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και να κριθούμε το επόμενο καλοκαίρι.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Χρυσόστομος Φεγγούλης και το Δ.Σ. της Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

KOSMAS

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή