Μεδεών Κατούνας - Όμηρος Νεοχωρίου. Οι δηλώσεις των προπονητών

Μεδεών Κατούνας - Όμηρος Νεοχωρίου. Οι δηλώσεις των προπονητών
Στο websports.gr μίλησαν για τον αγώνα της Μεδεών Κατούνας με τον Όμηρο Νεοχωρίου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Μαβίδης δήλωσε πως ήταν μια δίκαιη νίκη του Ομήρου και εμφανίστηκε σίγουρος ότι πλέον με πιο γεμάτο ρόστερ η ομάδα του θα είναι πολύ καλύτερη. Ο Χρήστος Καραπίτσος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη διάθεση των παικτών του και τόνισε πως ήταν σίγουρος για την ομάδα του αν και ήταν πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Νίκος Μαβίδης. Ήταν μια δίκαιη νίκη, ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τον Όμηρο που έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας. Εμείς έχουμε μια εβδομάδα που έχουμε γεμίσει το ρόστερ μας και στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και τον κόσμο που ήταν αρκετός και ελπίζουμε να είναι περισσότερος στη συνέχεια.

Χρήστος Καραπίτσος. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από τη διάθεση των παικτών μου σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. «Καθαρίσαμε» νωρίς το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και κάναμε συντήρηση στο δεύτερο. Από κει και πέρα γνωρίζω τις ικανότητες των παικτών μου και αν και πρεμιέρα ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή