Δεν άφησε το "δώρο" να πάει χαμένο ο Όμηρος

Δεν άφησε το "δώρο" να πάει χαμένο ο Όμηρος
Ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε με 3 - 0 τον Ηρακλή Αστακού και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία της Α.Ε.Μ. στο Αγγελόκαστρο ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την ομάδα του Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου είχε πολύ καλή εικόνα, δημιούργησε φάσεις και με αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα έφτασε στη νίκη.
Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Γκασούκα που πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 35΄ μετά από πάσα του Σεραφίγγου ο Βασιλάρης με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Γκασούκας στο 37΄ είχε κεφαλιά στο δοκάρι και το 1 - 0 παρέμεινε στο ημίχρονο.
Η είσοδος των Γκάτση και Μιχαηλίδη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε άλλη πνοή επιθετικά στον Όμηρο που πέτυχε το 2 - 0 με σουτ του Σεραφίγγου στο 67΄. Στο 75΄ ο Καντάνης ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 81΄ ο Κατερινόπουλος έδιωξε το σουτ του Νάκου και στην επαναφορά ο Βαλτογιάννης σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο 87΄ μετά από εκπληκτική πάσα του Μιχαηλίδη ο Γκάτσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 0.

Η φάση του αγώνα. Το πρώτο γκολ του Ομήρου "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Ηρακλή και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του Νεοχωρίου.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολλοί παίκτες του Ομήρου είχαν πολύ καλή απόδοση. Ο Βασιλάρης ήταν αρκετά καλός, ο Σεραφίγγος είχε ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ Γκάτσης και Μιχαηλίδης με την είσοδό τους βοήθησαν σημαντικά.

Το φιλμ του αγώνα.

Γύρισμα του Νούλα σουτ του Γκασούκα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
27΄ Σέντρα του Καβαλιέρη ο Σεραφίγγος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και να αποκρούει ο Κατερινόπουλος.
35΄ Γκολ. Κεφαλιά πάσα του Σεραφίγγου στο Βασιλάρη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
37΄ Πάσα του Νούλα στο Βασιλάρη που κάνει τη σέντρα και ο Γκασούκας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
43΄ Συνδυασμός Νούλα και Σεραφίγγου με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να διώχνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
52΄ Σέντρα του Καβαλιέρη κεφαλιά του Σεραφίγγου η μπάλα έφυγε άουτ.
60΄ Παράλληλη σέντρα του Ματσίγκα η μπάλα πέρασε χωρίς να την βρουν παίκτες του Ομήρου.
67΄ Γκολ. Ο Σεραφίγγος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 - 0.
75΄ Σέντρα του Νάκου ο Καντάνης μόνος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
81΄ Σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή έδιωξε ο Κατερινόπουλος και στην επαναφορά ο Βαλτογιάννης με νέο σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
87΄ Γκολ. Εκπληκτική κάθετη φάση του Μιχαηλίδη ο Γκάτσης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3 - 0.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Κούντρας, Καβαλιέρης, Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Τσώνης, Νούλας (67΄ Βαλτογιάννης), Βασιλάρης (66΄ Μιχαηλίδης), Τσίμπιτσης, Σεραφίγγος (71΄ Καντάνης), Νάκος, Γκασούκας (56΄ Γκάτσης Ε.).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π., Λίλας, Ταφάνι, Κατσιγιάννης (71΄ Γκάτσης Ι.), Τζακώστας, Παχής, Κοτρώτσος (44΄ λ.τ. Τσιλίκας), Γιαννείος, Κόλλιας.

KOSMAS
Κορυφή