Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Νίκος Τσώνης

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Νίκος Τσώνης
Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Νίκος Τσώνης.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την ανακοίνωσε κάνοντας έναν απολογισμό και ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκε μαζί τους. Τελευταία ομάδα του Νίκου Τσώνη ήταν ο Όμηρος Νεοχωρίου, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΝΑ.

Η ανακοίνωση του Νίκου Τσώνη αναφέρει:

Όλα ξεκίνησαν το 1993 - 94. Παναθηναϊκός. Μια καριέρα για άλλους λίγη, για άλλους μικρή, μα για μένα η ζωή μου όλη, με πολύ αγάπη, πολλές θυσίες και ένα στόχο, να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...
Τα κατάφερα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα ευτυχισμένος, γιατί ότι κατάφερα, το κατάφερα με την αξία μου, με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια.
Στο πέρασμα των χρόνων και πλέον στα 34 ήρθε η στιγμή αυτός ο κύκλος του να παίζω ποδόσφαιρο, να κλείσει. Να κλείσει όχι όπως ήθελα ή θα άξιζα, αλλά έτσι είναι η ζωή, με τα καλά και τα κακά. Έτσι και στο ποδόσφαιρο. Κάποιος μου είχε πει πως το ποδόσφαιρο έχει μία χαρά και δέκα λύπες. Ένα ταξίδι με πολλές δοκιμασίες και πολλές εμπειρίες. Μέσα από τον αθλητισμό γνώρισα ανθρώπους, έκανα φίλους, γνώρισα διάφορα μέρη, είδα το καλό και το κακό, το ωραίο και το άσχημο. Μια απίστευτη εμπειρία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, παράγοντες, προέδρους, ομάδες που αγωνίστηκα, αντίπαλες ομάδες, φιλάθλους και πιο πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, που από τον καθένα έχω κάτι ξεχωριστό. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα χρόνια.
Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που πάντα ήταν δίπλα μου σε όλα και ειδικά στα δύσκολα δε με άφησαν ποτέ. Ήταν πάντα εκεί και πάντα με πίστευαν. Ότι έκανα το χρωστάω στην οικογένειά μου. Χωρίς τη στήριξη που είχα και το ότι πίστευαν σε μένα δε θα είχα καταφέρει τίποτα...
Νιώθω ευγνώμων για όλα όσα έζησα μέσα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό...
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Με σεβασμό
ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

KOSMAS
Κορυφή