Ισόπαλο με γκρίνια το μεγάλο ντέρμπι

Ισόπαλο με γκρίνια το μεγάλο ντέρμπι
Ισόπαλο με σκορ 0 - 0 έληξε το ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ ανάμεσα στον Παναγρινιακό και τον Αμβρακικό Λουτρού.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε την ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου στην κορυφή με 36 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Αμβρακικό που "συγκατοικεί" στη 2η θέση με τη Δόξα Καινουρίου.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Στιγμή του αγώνα ήταν το πέναλτι, το οποίο υποδείχτηκε στο 92ο λεπτό για τον Αμβρακικό Λουτρού και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών με το Μπαλάφα να νικάει το Γώγα και να κρατάει το μηδέν. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα και για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν τον αγώνα με 9 παίκτες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν πολύ λίγες και ουσιαστικά οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν καθόλου. Στο 77΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Γώγα στον Άγγελο Φραγκούλη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαλμάς έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε κοντινή προβολή που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ. Η είσοδος του Γκόλια βοήθησε τον Παναγρινιακό, όμως στο 89΄ ήρθε η αποβολή του Σαμψώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 92΄ δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καντάνη στον Αριστόπουλο, με τον παίκτη των γηπεδούχων να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τον πάγκο των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα ο Γώγα εκτέλεσε το πέναλτι, ο Μπαλάφας έδιωξε και στην επαναφορά ο Αριστόπουλος έκανε το σουτ με το Μπαλάφα να διώχνει ξανά και να κρατάει το 0 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Βασιλόγιαννη η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
18΄ Σουτ του Νάκου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγκούνη.
20΄ Φαλτσαριστό σουτ του Σπύρου Κοκώνη η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
28΄ Ο Βασιλάρης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, σουτάρει και ο Γιαννοκώστας βάζει την κόντρα, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
57΄ Σουτ του Αριστόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
76΄ Σουτ του Πανταζή η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαλάφα.
77΄ Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι για τράβηγμα του Γώγα στον Άγγελο Φραγκούλη με τον Καλαμάρη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
81΄ Εκτέλεση φάουλ του Παγώνη ο Κοντογιάννης πήρε την κεφαλιά και ο Σαλμάς με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
87΄ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια κεφαλιά του Νάκου έδιωξε με γροθιές ο Καραγκούνης.
89΄ Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαμψώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
92΄ Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι για μαρκάρισμα του Καντάνη στον Αριστόπουλο με τον παίκτη του Παναγρινιακού να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
94΄ Ο Γώγα εκτέλει το πέναλτι, ο Μπαλάφας πέφτει σωστά και διώχνει και στην επαναφορά ο Αριστόπουλος κάνει το σουτ από κοντά με το Μπαλάφα να διώχνει ξανά.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μπαλάφας, Μπούρος (65΄ Σαμψώνας), Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α., Καντάνης, Βασιλάρης, Ψηφής, Φραγκούλης Σ. (83΄ Γκόλιας), Νάκος, Βασιλόγιαννης (72΄ Κούσης).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Πανταζή (84΄ Σπανός), Νούλας Β., Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Παγώνης, Κοντογιάννης, Γώγα, Στεργίου (70΄ Αλπέντζος), Κοκώνης (53΄ Μακρυπίδης).

KOSMAS
Κορυφή