Ανανέωσε με Καραπιπέρη και ολοκλήρωσε το τεχνικό τιμ Ακαδημιών ο Λέων

Ανανέωσε με Καραπιπέρη και ολοκλήρωσε το τεχνικό τιμ Ακαδημιών ο Λέων
Την ανανέωση της συνεργασίας με το Ντίνο Καραπιπέρη ανακοίνωσε ο Λέων Μεσολογγίου.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει επικεφαλής των τμημάτων Ακαδημιών του Συλλόγου με συνεργάτες το Βαγγέλη Γρατσινόπουλο και το Ντίνο Σταυρόπουλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον κ. Καραπιπέρη Κωνσταντίνο ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά την Ακαδημία Μπάσκετ στο Μεσολόγγι δεν θα μπορούσε η Διοίκηση παρά να μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τη νέα σεζόν 2019-2020.
Ο κ. Καραπιπέρης φέτος θα έχει δίπλα του δύο ακόμη συνεργάτες.
Τον κ. Ευάγγελο Γρατσινόπουλο ο οποίος «έτρεξε» πέρυσι την σύσταση της Ακαδημίας Μπάσκετ στις Οινιάδες με μεγάλη επιτυχία αλλά και την Ακαδημία Μεσολογγίου δίπλα στον κ. Καραπιπέρη τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.
Τη νέα σεζόν, στην Ακαδημία Μπάσκετ, θα συμμετέχει πλέον και ο κ. Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος ο οποίος παράλληλα θα αναλάβει και τα αναπτυξιακά — αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.
Με επικεφαλής καθηγητή Φυσικής Αγωγής — προπονητή τον κ. Καραπιπέρη, η Διοίκηση του Λέων, επενδύει σε αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό τόσο στο Μεσολόγγι όσο και στις Οινιάδες με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.
Η οικογένεια του Λέων μεγαλώνει. Με τους κατάλληλους επιστημονικούς συνεργάτες και με όπλο τη βούληση να δημιουργηθεί μια μήτρα εκκόλαψης αθλητικών ταλέντων καλλιεργώντας ήθος και αθλητική παιδεία, καλεί τους γονείς του Δήμου μας και τα παιδιά όλων των ηλικιών να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του Συλλόγου και να έρθουν στο γήπεδο.

KOSMAS
Κορυφή