Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ο Σπύρος Φλώρος

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ο Σπύρος Φλώρος
Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Σπύρος Φλώρος.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά για παραίτηση στην οποία τον οδήγησαν προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι, ενώ ο Σπύρος Φλώρος ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε μαζί τους.

Αναλυτικά:

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι, που δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ, όπως ο ίδιος θα ήθελα στα διοικητικά της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου, με οδήγησαν στη δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από το Δ.Σ. κάτι που γνωστοποίησα στη πρόσφατη συνεδρίαση των μελών της διοίκησης.
Θέλω από καρδιάς μου να ευχαριστήσω για το όμορφο αυτό ταξίδι, που μόνο χαρές με γέμισε, τους προέδρους Περικλή Γερμανό και Κωνσταντίνο Τσιαμάκη, τα μέλη του Δ.Σ. όσες και όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο η ιστορική ομάδα μπάσκετ του Αγρινίου να βρεθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Ιδιαίτερα, όμως θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες και τον προπονητή κ. Γιάννη Διαμαντάκο που για τη δουλειά και το ήθος τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Εύχομαι η ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της, να κάνει πράξη το όραμά της και σε κάθε περίπτωση δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα της.

Σπύρος Φλώρος

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή