Επαναδραστηριοποιεί το ανδρικό τμήμα ο Απόλλων Μεσολογγίου

Επαναδραστηριοποιεί το ανδρικό τμήμα ο Απόλλων Μεσολογγίου
Την επαναδραστηριοποίηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ανακοίνωσε ο Απόλλων Μεσολογγίου.

Η ομάδα θα κατέβει στη Γ΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ και θα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από νεαρούς παίκτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Απόλλων Μεσολογγίου θα ενεργοποιήσει το αντρικό του τμήμα μπάσκετ στην Γ΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Το βάρος θα πέσει σε εφηβικές ηλικίες καθώς θα αποτελείται το 70% από έφηβους και νέους άντρες. Την ομάδα θα στελεχώσουν και το 30% μεγαλύτεροι άντρες ώστε να βοηθήσουν τους νεαρούς αθλητές μας να μεταβούν από το παιδικοεφηβικό που ήταν μέχρι χθες στο αντρικό επίπεδο. Η συνεργασία μας με τον Λέων BC Μεσολογγίου είναι δεδομένη καθώς μας παραχωρεί όλο το εφηβικό του τμήμα, και ευελπιστούμε και συνεργασίες με X.Tρικουπη και ΑΓΟ Λιακατά.
ΥΓ.1 Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με την κίνηση συνεργασίας δήμου και ομάδων, με την πρωτοβουλία αυτή του κ Καραπάνου μόνο να κερδίσει ο αθλητισμός και ιδιαίτερα τα παιδιά μπορούν.
ΥΓ.2 Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα επόμενα τμήματα που θα ενεργοποιήσουμε αθλητικά και μη.
ΥΓ.3 Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να συμμετέχει ενεργά και να στελεχώσει τον σύλλογο στο αγωνιστικό και στο διοικητικό μέρος.
Ευχόμαστε σε όλες της ομάδες της πόλη μας υγεία και επιτυχίες και να κρατάμε το ιερό μας Μεσολόγγι μας ψηλά!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Γενικός διευθυντής ΑΜΣΜ Απόλλων Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών (4 ects) ΑΠΘ τηλ επικοινωνίας 6984388851

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή