Αποχώρησε από την ενεργό δράση και ευχαρίστησε Παναιτωλικό και Α.Ο. Αγρινίου ο Καλαπανίδας

Αποχώρησε από την ενεργό δράση και ευχαρίστησε Παναιτωλικό και Α.Ο. Αγρινίου ο Καλαπανίδας
Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Σωτήρης Καλαπανίδας.

Ο 42χρονος center μετά από μια 25ετία αποφάσισε να εγκαταλείψει τα παρκέ και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε μαζί τους. Ο Καλαπανίδας στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό και Α.Ο. Αγρινίου στη Γ΄ Εθνική και ευχαρίστησε και τις δύο ομάδες για όσα του πρόσφεραν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Πολλές οι σκέψεις, αμέτρητες αναμνήσεις, φοβερά συναισθήματα, μικρά τα λόγια......
Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να μην ανακοινώσω απολύτως τίποτα για την οριστική αποχώρηση μου από την ενεργό δράση, αλλά δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω και τις 14 ομάδες που με ενέταξαν στο δυναμικό τους, και όλους τους Ανθρώπους που με πίστεψαν, με εμπιστεύτηκαν, με αγκάλιασαν σαν οικογένεια, και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους στόχους της εκάστοτε ομάδας!!! Θέλω να πώ όμως και ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, και να αναφέρω ότι πραγματικά ήταν μεγάλη μου ΤΙΜΗ που υπήρξαμε συνοδοιπόροι σ' αυτό το μαγευτικό ταξίδι που τελικά έφτασε στο τέλος του!!!
1993-2018!!!!! Γ.Σ. ΠΥΛΗΣ, ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΙΚΑΡΟΙ, Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ 2000, Α.Ο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Α.Σ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ, Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Α.Σ. ΔΑΝΑΟΙ, Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, Γ.Σ. ΓΟΜΦΟΙ. Έχω ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ σχεδόν σε όλα τα γήπεδα και πάντα έδινα ότι είχα και δεν είχα, και έκανα τα πάντα για την ομάδα που αγωνιζόμουν και για τους συμπαίκτες μου (εντός και εκτός γηπέδου) και νιώθω πολύ περήφανος γι' αυτό!!! Ήταν ένα μεγάλο, μοναδικό, ξεχωριστό, απίστευτο και αξέχαστο ταξίδι που τα είχε όλα, πραγματικά όλα!!! Αποχωρώ χαρούμενος και γεμάτος από όλα αυτά που μου έχει προσφέρει αυτό το υπέροχο ΑΘΛΗΜΑ το οποίο ΛΑΤΡΕΨΑ!!!!! Αυτό που θα μου μείνει όμως, είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που γνώρισα σ' αυτό το όμορφο ταξίδι, και φυσικά οι ΦΙΛΟΙ που απέκτησα!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που έζησα και αυτά που ένιωσα!!! Σας ευχαριστώ όλους, μα όλους πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!!! Γράφω αυτά τα αληθινά λόγια πραγματικά συγκινημένος, νιώθοντας ένα κόμπο στον λαιμό και ένα σφίξιμο στο στομάχι, αλλά OK!!!
I LOVE BASKETBALL!!! BASKETBALL NEVER STOP!!! NEVER GIVE UP!!!

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή