Τρίτη νίκη για τον Παναιτωλικό

Τρίτη νίκη για τον Παναιτωλικό
Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες στην Α΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ πέτυχε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε στο κλειστό του ΔΑΚ Αερογέφυρας του Χαρίλαου Τρικούπη Β΄ με σκορ 63 - 40.

Η ομάδα του Σωτήρη Σταμούλη σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε αρκετά καλή απόδοση και εδραιώνεται την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ χωρίς νίκη παρέμεινε η δεύτερη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3 πόντους στο 10ο λεπτό. Με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναιτωλικού πήραν διαφορά 9 πόντων στο ημίχρονο και διατήρησαν το προβάδισμα στα ίδια επίπεδα στο τρίτο δεκάλεπτο. Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Παναιτωλικό που εκτόξευσε τη διαφορά στο τελικό +23.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χρήστος Σταμούλης με 20 πόντους, 14 είχε ο Γιάννης Σταμούλης και 13 ο Καλιακμάνης. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μεσολογγίου και μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Γένδουλας με 18.

Δεκάλεπτα: 17 - 14, 11 - 5, 12 - 13, 23 - 8.

Διαιτητές: Διαμαντής - Εδιάρογλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Σωτήρης Σταμούλης): Αραχωβίτης 2, Πάρδος 3, Θεοδωρόπουλος Αν., Κουτρουμάνος 3(1), Σταμούλης Ι. 14(2), Μαυρομάτης 1, Σταμούλης Χ. 20(2), Τασούλης, Καλιακμάνης 13, Νταλαπέρας, Τσάσσης 7(1), Θεοδωρόπουλος Αγ.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ Β΄ (Βασίλης Καρέτσος): Κιρκινέζος8(2), Ζαρζάνης 2, Ανδρέου, Σακκαρέλης 4(1), Γένδουλας 18(3), Βλάχος 4, Κόκλας, Στεφάτος, Καρδακάς 2, Κανδηλιώτης, Γιαννούλης 2, Κατσαρογιάννης.

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή