Ανακοίνωση με αποδείξεις από τους Αργοναύτες

Ανακοίνωση με αποδείξεις από τους Αργοναύτες
Μια περίεργη υπόθεση αναδεικνύει με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου.

Στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κινητικότητα για τη συλλογή εγγράφων και όταν αυτά συγκεντρώθηκαν ακολούθησε ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες. Όπως γίνεται γνωστό στο παιχνίδι με την ομάδα U21 του Χαρίλαου Τρικούπη δεν επετράπη αρχικά σε φιλάθλους της ομάδας, αλλά και στον προπονητή της Θανάση Παπαθανασόπουλο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, να καθίσουν στη μεταλλική εξέδρα του ΔΑΚ Αγρινίου. Αφού υπήρξαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, έγινε χρήση της εξέδρας όπως και επιτρέπονταν. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως υπήρξε η αιτιολόγηση, ότι η εξέδρα αυτή χρησιμοποιείται μόνο στους αγώνες του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, καθώς η εξέδρα έχει νόμιμη άδεια ακόμα και για διεξαγωγή αγώνων Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Ως εκ τούτου σε κάθε παρακάτω κατηγορία του ίδιου αθλήματος μπορεί να γίνει χρήση, κάτι που πιστοποιεί και με έγγραφό της η διεύθυνση του ΔΑΚ Αγρινίου. Προφανώς η προσπάθεια μη χρήσης της κερκίδας είχε λόγο και έχει αναφερθεί στις παραπάνω γραμμές...

Η ανακοίνωση των Αργοναυτών αναφέρει:

Την 07-12-2019 και ώρα 18.00 ΔΑΚ Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ", διεξήχθη ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της αντρικής μας ομάδας και της ομάδας του Χ. Τρικούπη (Β).vΛίγο πριν την έναρξη του αγώνα ενημερωθήκαμε από τους ορισθέντες διαιτητές, ότι δεν προβλέπεται η χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων, από τους φιλάθλους και μη της ομάδας μας, παρά μόνο κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου και εάν δεν προβούμε στην εκκένωση τους, δεν θα ξεκινούσε ο αγώνας. Κατόπιν "διαβουλεύσεων" και προς τιμή των ορισθέντων διαιτητών, οι οποίοι "εσκεμμένα ή μη" και λανθασμένα είχαν ενημερωθεί από τους "αρμόδιους" για τη χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων του ΔΑΚ Αγρινίου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Αιτηθήκαμε εγγράφως από το Δήμο Αγρινίου να μας γνωρίσει τους όρους χρήσης των Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αγρινίου για τη διεξαγωγή των προπονήσεων & των αγώνων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας και ειδικότερα όσον αφορά τη χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων του ΔΑΚ Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ", απάντηση την οποία λάβαμε άμεσα και την γνωστοποιούμε προς ενημέρωση των "αρμοδίων" και μη και προς αποφυγή μελλοντικών περιστατικών.

Με ιδιαίτερη τιμή
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ           ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

KOSMAS

25 seconds

Κορυφή