Σήμερα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι

Σήμερα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι
Υπάρχουν πράγματα που ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα έρθουν.

Και γνωρίζεις μέσα σου ότι ακόμα κι αν το περιμένεις, εκείνη η στιγμή θα είναι δύσκολη.
Αυτό συμβαίνει σήμερα με τη δήλωση του Ντίνου Τσιαμάκη πως αποχωρεί από τα διοικητικά του Α.Ο. Αγρινίου.
Στην ανακοίνωσή του ο φετινός Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Α. ευχαρίστησε τον Περικλή Γερμανό, το Γιάννη Διαμαντάκο, το Γρηγόρη Σερέτη, το Νεκτάριο Σαπλαούρα, το Θόδωρο Καββαδία και την οικογένειά του με ιδιαίτερη αναφορά στον αδερφό του Νίκο, ενώ τόνισε πως μετά από εννέα χρόνια θέλει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και τη δουλειά του.
Το Ντίνο τον γνωρίζω πολλά χρόνια μέσα από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, κυρίως όμως από την πλευρά του ανθρώπου που προσέφερε στο αγρινιώτικο μπάσκετ.
Εννέα χρόνια δεν είναι λίγα. Και δεν ήταν και εύκολα.
Υπάρχουν χαρές. Ο Α.Ο.Α. του έδωσε πολλές.
Υπάρχουν όμως και δύσκολες στιγμές. Και σε αυτές δεν κρύφτηκε.
Την τελευταία τετραετία τον γνώρισα καλύτερα.
Ήταν ο πιο ένθερμος φίλαθλος του Α.Ο. Αγρινίου. Ο πιο εκδηλωτικός φίλαθλος της ομάδας σε όποιο γήπεδο αγωνίζονταν.
Υπάρχουν πολλές στιγμές που ήρθαν στο μυαλό μου όταν διάβασα την ανακοίνωση της αποχώρησής του.
Η πιο έντονη που δύσκολα θα ξεχάσω ήταν η αντίδρασή του μετά την ήττα από το Ανατόλια πέρσι το Μάη. Όταν η ομάδα δεν εξασφάλιζε το απευθείας εισιτήριο για την Α2. Ο άνθρωπος που έδειχνε αλύγιστος, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.
Η άνοδος και η φετινή πορεία του Α.Ο.Α. στην Α2 ήταν το επισφράγισμα της πορείας του στα διοικητικά της ομάδας. Μιας ομάδας η οποία ήταν κατά το ήμισυ "δικό του παιδί", καθώς και ο ίδιος παραδέχεται πως ότι πέτυχε ο Α.Ο.Α. οφείλονταν και στον Περικλή Γερμανό.
Θυμάμαι και κάτι ακόμα από τον παράγοντα του Α.Ο.Α. Ντίνο Τσιαμάκη. Πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι συναντιόμασταν στην αίθουσα τύπου του κλειστού του ΔΑΚ Αγρινίου και μου έλεγε: "Σήμερα είναι για μένα το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Αν το κερδίσουμε θα είμαστε πολύ καλά".
Το πιο "δύσκολο παιχνίδι" ήταν και για μένα αυτό το άρθρο, καθώς θεωρώ ότι ο Ντίνος μπορεί να προσφέρει κι άλλα στο αγρινιώτικο μπάσκετ. Όμως η απόφασή του είναι απόλυτα σεβαστή και πάνω απ' όλα παντελονάτη, όπως ήταν ο Ντίνος σε όλη του την πορεία στα διοικητικά του Α.Ο.Α.
Ο Ντίνος Τσιαμάκης έδωσε τα πάντα στον Α.Ο. Αγρινίου. Και αν κάποτε βγει σε βιβλίο η ιστορία της ομάδας, θα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά για την προσφορά του.

25 seconds

  

ΨΗΦΗΣ

Κορυφή