Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Τρικούπη

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Τρικούπη
Την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Η ομάδα θα λειτουργήσει και φέτος τμήματα μπάσκετ, στίβου, βόλεϊ και ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των τμημάτων υποδομής του (μπάσκετ, στίβος, ενόργανη, ρυθμική και βόλεϊ) για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα 3/9 και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00-20:00 στο νέο γραφείο του Συλλόγου (Ιωσήφ Ρωγών 11, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα).

Πιο αναλυτικά:
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Μετά από 60 χρόνια ζωής ο Σύλλογος μας διατηρεί 7 αγωνιστικά τμήματα στο μπάσκετ (Προ-Μίνι, Μίνι, Παιδικό, Κορασίδες, Εφηβικό, Αντρικό, Ομάδα Νέων Under21). Με επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές “αγκαλιάζει” παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω με σκοπό την εκμάθηση των αρχών και των τεχνικών του αθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και την καλλιέργεια του ήθους τους. Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα νηπίων βασιζόμενο στο εξειδικευμένο πρόγραμμα: ”Εισαγωγή στην καλαθοσφαίριση-παιχνίδια ψυχοκίνησης με μπάλα” για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Με νέες καινοτομίες και ένα εντελώς σύγχρονο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά του συλλόγου το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος.
Παράλληλα, βασική μας επιδίωξη είναι η σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και η θωράκιση της υγείας τους, η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς, καθώς και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ 697 7383069
ΣΑΒΒΑΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ 6978962306
ΒΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ 6978556595
ΝΑΣΟΣ ΒΛΑΧΟΣ 6978337072
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΕΚΟΥ 6944555786
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ 6974816782
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ 6973313131

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος <<Χαρίλαος Τρικούπης>> Μεσολογγίου θα λειτουργήσει Ακαδημία Στίβου για αγόρια και κορίτσια. Στόχοι ακαδημίας α) να γνωρίσουν τα νέα παιδιά τα αγωνίσματα του Στίβου και μέσα από αυτή την προπονητική διαδικασία να γυμναστούν και να εξελιχθούν αθλητικά β) Να δημιουργηθεί αγωνιστική ομάδα στίβου στο Μεσολόγγι ώστε να εκπροσωπείται η πόλη στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στίβου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ 6944141017
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ 6974816782

ΕΝΟΡΓΑΝΗ & ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Η Ενόργανη Γυμναστική ως Ολυμπιακό Άθλημα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, μέσα από βασικά στοιχεία ακροβατικής γυμναστικής, όπως την απόκτηση δύναμης, ευλυγισίας και εκρηκτικότητας που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των απαιτητικών ασκήσεων και επιδεξιότητας του αθλήματος. Τα Τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής κοριτσιών από 5 ετών λειτουργεί από το 2014 και αποτελείται από 200 παιδιά.
Η ρυθμική γυμναστική είναι ο έλεγχος και ο ρυθμός στο σώμα και στο μυαλό. Κοριτσάκια με αγάπη στον χορό και στο μπαλέτο, συνδυάζουν κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το ιδανικό άθλημα για κορίτσια, αφού μέσα από αυτό θα μάθουν να κινούνται με χάρη και να ελέγχουν το σώμα τους. Η ιδανική ηλικία για να αρχίσει ένα κορίτσι είναι γύρω στα τέσσερα όμως κι αν ένα κορίτσι μεγαλύτερο σε ηλικία θέλει να μάθει την τέχνη της ρυθμικής μπορεί να ασχοληθεί μ’ αυτήν με πολλά οφέλη.
ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ:
ΟΛΓΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ 6977342762
ΝΑΤΑΣΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6984940611
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΤΟΥ-ΚΛΑΔΗ 6947443308

ΒΟΛΕΙ
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά ο Σύλλογος μας θα λειτουργήσει και τμήμα βόλεϊ. Το πρόγραμμα αφορά την γενική εισαγωγή στο βόλεϊ για παιδιά από 6 έως 14 ετών, όπως επίσης και τη συνέχιση του γυναικείου αγωνιστικού τμήματος στη Β’ Εθνική κατηγορία.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:
ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: 6973323332

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή