Χαρίλαος Τρικούπης: Ο χρόνος τώρα είναι αμείλικτα απέναντί μας

Χαρίλαος Τρικούπης: Ο χρόνος τώρα είναι αμείλικτα απέναντί μας
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη αναφέρεται σε όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου, που είχε θέμα τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κλειστό της πόλης.

Στην ομάδα βλέπουν να χάνουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην έδρα τους, με την πιθανότητα του Αγρινίου να δείχνει αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη, ζητούν να ξεκινήσουν τα έργα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και τονίζουν ότι ο χρόνος που ήταν με το μέρος τους τώρα είναι αμείλικτα απέναντί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπως γνωρίζετε, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις μας, πάνω στο πλέον σημαντικό ζήτημα, που απασχολεί τον κόσμο της πόλης μας, την ανακατασκευή του ΔΑΚ Μεσολλογίου.
Παίρνοντας τον λόγο, η πρόεδρος της ομάδας Κα Μπελέκου, προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή, αναλύοντας με στοιχεία, ονόματα και ημερομηνίες, το αδιέξοδο το οποίο, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες μας, διαφαίνεται μπροστά μας.
Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε αόριστες διαβεβαιώσεις, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης, κάτι που όχι μόνο καθιστά αδύνατο τον οποιονδήποτε σχεδιασμό της ομάδας, αλλά επίσης φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της εξορίας μας από την πόλη του Μεσολογγίου, σε μία ιστορική, για όλους, χρονιά.
Αντίθετα με τις προσδοκίες μας, ούτε χθες πήραμε απαντήσεις.
Ζητάμε την άμεση έναρξη των εργασιών με σαφές χρονοδιάγραμμα και καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου.
Ο χρόνος ήταν με το μέρος μας και τώρα είναι αμείλικτα απέναντί μας.

KOSMAS
Κορυφή