Πήρε "ανάσα" και πλεονέκτημα η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Πήρε "ανάσα" και πλεονέκτημα η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς
Με το "δεξί" μπήκε στο 2019 η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς κερδίζοντας με το ευρύ 5 - 1 το Μακρυνειακό.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Σωτήρη Λαουρδέκη έφτασε τον αντίπαλό της στους 8 βαθμούς, ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία του Μακρυνειακού, καθώς κάλυψε το 3 - 1 του πρώτου αγώνα.
Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Σανιδάς με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Ρισβάς Α. με πλασέ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2 - 0. Στο 12΄ ο νεαρός Φράγκος με πλασέ από κοντά θα κάνει το 3 - 0 και στο 22΄ ο ίδιος παίκτης με φαλτσαριστό σουτ θα διαμορφώσει το 4 - 0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ, αλλά μόνο στο 82΄ ο Μανδέλλος Αθ. με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 5 - 0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 5 - 1 στο 88΄ με τον Πολύζο Ε.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ., Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Πατογιάννης, Παναγόπουλος Δ., Σανιδάς, Ρισβάς Α. (68΄ Παπαντωνίου), Ρισβάς Κ., Φράγκος (65΄ Μανδέλλος Αθ.), Γιαννόπουλος (53΄ Σταυρόπουλος), Κωνσταντόπουλος (61΄ Πλυταριάς).

Α.Ε. ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Θεοδωρόπουλος): Χαμηλός, Αριστόπουλος Κ., Οικονόμου Α. (46΄ Μπουρδούνης), Τσιντζέλης (46΄ Σπυρόπουλος), Πολύζος Α., Πολύζος Ε., Οικονόμου Σ., Μπακόλας, Κοκορώνης (88΄ Τσοπανάς), Νικολέτας, Αριστόπουλος Ε. (46΄ Κουμπούλης).

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή