Βλέπει εξάδα ο Απόλλων Θέρμου 1957

Βλέπει εξάδα ο Απόλλων Θέρμου 1957
Ο Απόλλων Θέρμου 1957 κέρδισε με 4 - 0 τον Α.Ο. Λυγιά και ανέβηκε στους 26 βαθμούς απέχοντας έναν από την 6η θέση όπου βρίσκεται ο Α.Ο. Χάλκειας.

Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά είχε καλή εικόνα και έφτασε στη νίκη που την φέρνει στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" την άμυνα του Λυγιά στο 37ο λεπτό με γκολ του Σπύρου Κοκώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο τη "σκυτάλη" στο σκοράρισμα πήρε ο Κώης που με δύο τέρματα στο 55΄ και στο 65΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 - 0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Διαμαντής Καρβελάς ευστόχησε στην εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 4 - 0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Βασίλης Παστρωμάς): Μπαλάφας, Καλλιακμάνης (58΄ Χάσκαρης), Κώης (70΄ Σύρρος), Γιαννοκώστας, Κοκώνης Ε. (75΄ Γκίνι), Αριστόπουλος, Καρβελάς, Δερβίσης, Κοκώνης Σ., Κούκος (63΄ Μπίστας), Αλπέντζος.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος (76΄ Δημητρόπουλος Θ.), Βασιλόπουλος, Κερασιάς, Μπρούμας Σ., Χουλιάρας, Γκόγκα, Κάκκος, Κατσίκας (63΄ Μπρούμας Γ.), Κοτσέτσος, Κοσανδιανός (88΄ Μπαλκούρας).

KOSMAS
Κορυφή