Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Ζευγαρακίου

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Ζευγαρακίου
Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Ζευγαρακίου επικρατώντας στην έδρα του της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με 4 - 0.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Ψυλιά είχε καλή εικόνα απέναντι στην Παλαιοπαναγιά που παρατάχθηκε με βασικές απουσίες και ανέβηκε στους 16 βαθμούς αφήνοντας στους 11 την αντίπαλο της.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με το Συσοβίτη να βγαίνει στην αντεπίθεση και να πλασάρει στη δεξιά γωνία του Παναγόπουλου. Στο 26΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τους παίκτες της Παλαιοπαναγιάς να αμφισβητούν την απόφαση και ο Ζωγράφος ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 2 - 0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να πιέσουν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο 73ο λεπτό όταν ο Αδάμου έκανε το 3 - 0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ ο Σέρτζιο Μούτσα.

Α.Ο. ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ (Αλέξανδρος Ψυλιάς): Βασιλείου, Παπαευθυμίου (66΄ Φεγγούλης), Ζωγράφος, Ζαγγανάς, Τασόπουλος, Παχής, Βέρμπης, Καραγιάννης (53΄ Ζαφείρης), Αδάμου (75΄ Paca A.), Συσοβίτης, Muca S. (85΄ Λιόντος).

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ., Κυρίτσης, Πλυταριάς (46΄ Καλαβρουζιώτης), Πατογιάννης, Παπαντώνης, Σανιδάς, Ρισβάς Α., Σταυρόπουλος, Μανδέλλος Αθ., Γιαννόπουλος (71΄ Καραπαππάς), Βαρελάς (66΄ Παπαντωνίου).

KOSMAS
Κορυφή