Νίκη - "ανάσα" για το Λυγιά

Νίκη - "ανάσα" για το Λυγιά
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Α.Ο. Λυγιάς κερδίζοντας εκτός έδρας το Μακρυνειακό με σκορ 2 - 1.

Η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου προηγήθηκε με 2 - 0 και κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο το 2 - 1 φτάνοντας τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στο 26ο λεπτό ο Βασίλης Δημητρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και έντεκα λεπτά αργότερα ο Τσίκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μακρυνειακός μείωσε με τέρμα που σημείωσε ο Κοκορώνης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Λυγιά κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη.

Α.Ε. ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ: Μόσχος, Βασιλείου, Σπυρόπουλος (37΄ Κοκορώνης), Πολίτης, Καλπουζάνης (89΄ Ξυνάς), Λυμπέρης Α., Οικονόμου, Μπακόλας, Αριστόπουλος, Πρεβέντζας (53΄ Σιαλευρής), Λυμπέρης Π. (74΄ Χαμηλός).

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Λαουρδέκης, Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας, Πετσίνης, Δημητρόπουλος Θ., Τσίκας (60΄ Δεδότσης), Γκόγκα (90΄ Μπρούμας), Δημητρόπουλος Ε. (63΄ Κουρτούλλα), Δημητρόπουλος Β., Κωνσταντίνου.

KOSMAS
Κορυφή