Νίκη πριν το ντέρμπι κορύφης

Νίκη πριν το ντέρμπι κορύφης
Με 3 - 0 επιβλήθηκε της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ο Αράκυνθος Ματαράγκας.

Η ομάδα του Τάσου Σπαή παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ και πλέον κοιτάζει το ντέρμπι στο Πεντάλοφο την επόμενη εβδομάδα, όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρωτιά.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Στο 50ο λεπτό ο Δήμος Πελεκάνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 - 0 σημειώνοντας το 16ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 87΄ ο Ευθυμίου σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 3 - 0.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Τάσος Σπαής): Παπαναγιώτου, Μπανάκας (87΄ Λάκκας), Ιορδανίδης, Μακραδήμας, Τσιντζέλης, Αλεξανδρής, Πελεκάνος (82΄ Μπούκαρης Χ.), Ζαπαντιώτης (77΄ Μπιτσικώκος), Κουτσής (68΄ Ευθυμίου), Βδουκάκης, Καρύμπας.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Κοσανδιανός, Κυρίτσης, Ντότσικας, Πατογιάννης, Σανιδάς, Ράμμος, Γιαννόπουλος (63΄ Φράγκος), Μιχαλόπουλος (35΄ Γεωργακόπουλος), Κατσάμπας (79΄ Παπαδόπουλος), Ρισβάς Κ., Μαστροκώστας (55΄ Καραγιάννης).

KOSMAS
Κορυφή