Γιάννης Μπουρδούνης: Περάσαμε μια όμορφη αθλητική Κυριακή στο Πεντάλοφο

Γιάννης Μπουρδούνης: Περάσαμε μια όμορφη αθλητική Κυριακή στο Πεντάλοφο
Το σχόλιό του για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Α.Ο. Πενταλόφου με τον Αράκυνθο Ματαράγκας έκανε ο Γιάννης Μπουρδούνης.

Ο πρόεδρος του Μακρυνειακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης πριν τον αγώνα της ομάδας του στο Πεντάλοφο, τόνισε ότι ο Μακρυνειακός είχε άριστη φιλοξενία στην έδρα του Α.Ο.Π. και πέρασε μια όμορφη αθλητική Κυριακή και αναρωτήθηκε ποιος και για ποιο λόγο κάλεσε την Αστυνομία στον αγώνα του Α.Ο.Π. με τον Αράκυνθο.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσσφαίρου.
Πριν τον αγώνα του Α.Ο. Πενταλόφου με τον Αράκυνθο Ματαράγκας αγωνίστηκε η ομάδα του Μακρυνειακού στην έδρα του Πενταλόφου, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας μας καλοδέχτηκαν και περάσαμε μια όμορφη αθλητική Κυριακή, την ώρα που κάποιοι προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να δημιουργήσουν κλίμα για αυτό το παιχνίδι και να κακοχαρακτηρίσουν τον Α.Ο. Πενταλόφου.
Γιατί όλα αυτά;
Έμαθα ακόμα ότι πριν την έναρξη του αγώνα του Α.Ο. Πενταλόφου με τον Αράκυνθο Ματαράγκας, πήγε στο γήπεδο η Αστυνομία. Αλήθεια ποιος την κάλεσε και γιατί;

KOSMAS
Κορυφή