Ισόπαλη πρεμιέρα για Πανοχθιακό και Κεραυνό Ποταμούλας

Ισόπαλη πρεμιέρα για Πανοχθιακό και Κεραυνό Ποταμούλας
Δυνατό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στα Όχθια με τον τοπικό Πανοχθιακό να αναδεικνύεται ισόπαλος με σκορ 1 - 1 με τον Κεραυνό Ποταμούλας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με τον Πετρονικόλό και στο 50΄ ο Κοσυφαρίνης ισοφάρισε για την ομάδα της Ποταμούλας.

Το φιλμ του αγώνα.

3′ Σουτ του Πετρονικολού μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Κόκκαλης.
20′ Συρτό σουτ του Ντίνου η μπάλα φεύγει άουτ.
22′ Ο Δήμος με το κεφάλι στρώνει τη μπάλα στο Σουροβέλη που πιάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ.
24′ Ο Πετρονικολός από δεξιά εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο του Θ. Κόκκαλη και σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
27′ Γκολ. Ο Πετρονικολός λίγο έξω από την περιοχή κατεβάζει ωραία τη μπάλα με το στήθος και με συρτό σουτ την στέλνει στα δίχτυα του Κόκκαλη.
50′ Γκολ. Σουτ του Σοφρώνη η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοσυφαρίνης με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Κάκκου ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.
75′ Ο Κοσυφαρίνης πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και απομακρύνει ο Κάκκος.
90+ Ο Πετρονικολός με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα άουτ.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Δήμος): Κάκκος, Τσαμπάζης, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Γάκης, Τσέπας Σ. (87′ Ανάστος), Σουροβέλης, Σταμάτης, Δήμος, Πετρονικολός, Κρικρής (85′ Τσέπας Ε.).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάρης Σαμψώνας): Κόκκαλης Χ., Αυγέρης, Τηγανίτας, Ανδρώνης, Κόκκαλης Θ., Ντίνος, Σοφρώνης (85′ Παπαθανάσης), Σαμψώνας, Κόκκαλης Γ., Γκρίζης (85′ Σωτηρίου), Κοσυφαρίνης.

πηγή: agrinio24.com

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή