2ος Όμιλος Β΄ ΕΠΣΝΑ: "Χαμόγελα" για Α.Ο. Αγρινίου και Κεραυνό Ποταμούλας... "αντίο" από Αστέρα Κυψέλης

2ος Όμιλος Β΄ ΕΠΣΝΑ: "Χαμόγελα" για Α.Ο. Αγρινίου και Κεραυνό Ποταμούλας... "αντίο" από Αστέρα Κυψέλης
Μπαράζ για την άνοδο και τον υποβιβασμό θα έχουμε στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον Α.Ο. Αγρινίου να παραμένει στην πρώτη θέση μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι επί του Κεραυνού Γαβαλούς. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου διατηρήθηκε στην κορυφή και θα δώσει μπαράζ με τον Κεραυνό έχοντας το πλεονέκτημα και ψάχνει μία νίκη ή δύο ισοπαλίες για να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου που ισοβάθμησε με τον Αστέρα Αγρινίου, αλλά υπερτερεί στη συγκεκριμένη ισοβαθμία.
Κερδισμένος στη μάχη της παραμονής ήταν ο Κεραυνός Ποταμούλας που νίκησε την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, ισοβάθμησε με τον Πανοχθιακό από τον οποίο υπερτερεί στη συνολική διαφορά τερμάτων και θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Αντίθετα ο Πανοχθιακός θα δώσει μπαράζ παραμονής με πλεονέκτημα με αντίπαλο τον Α.Ο. Σκουτεράς. Η ομάδα της Σκουτεράς κέρδισε τον Αστέρα Καμαρούλας και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Αστέρα Κυψέλης με τον Αστέρα Αγρινίου θα έχει μια "δεύτερη ευκαιρία" για παραμονή με μειονέκτημα όμως στην ισοβαθμία στους δύο αγώνες μπαράζ με τον Πανοχθιακό.
"Αντίο" στην κατηγορία είπε ο Αστέρας Κυψέλης που με 19 βαθμούς τερμάτισε στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε απευθείας.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή