Νίκη και προβάδισμα παραμονής για τον Α.Ο. Σκουτεράς

Νίκη και προβάδισμα παραμονής για τον Α.Ο. Σκουτεράς
Στον πρώτο αγώνα των μπαράζ παραμονής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ ο Α.Ο. Σκουτεράς κέρδισε στην έδρα του τον Πανοχθιακό με 2 - 0.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Χήρα πέτυχε τη νίκη που ήθελε και πλέον πηγαίνει στο δεύτερο παιχνίδι στα Όχθια για δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία. Αντίθετα ο Πανοχθιακός ψάχνει πλέον μόνο νίκη για να είναι η ομάδα που θα παραμείνει στη Β΄ Κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος και έγινε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πετρονικολός στο 11΄ και ο Akulli στο 13΄ από καλή θέση είχαν σουτ πάνω από το δοκάρι και στο 16΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Πάρη Πριτσούλη. Στο 22΄ ο Κόκκαλης έδιωξε στη δεξιά γωνία του τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Πετρονικολού και στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Σκουτεράς απέκρουσε τη μπάλα σε πλασέ του Στάθη Τσέπα στο 34΄.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έδειξαν να κοιτάζουν περισσότερο την άμυνά τους και η μοναδική καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Τύμπα στο 51΄ που η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 64΄ μια μπαλιά του Αλ Γιουσέφ έβγαλε σε ευνοϊκή θέση τον Akulli που δε σούταρε καλά, αλλά ο Νιτσάκης δε μπόρεσε να απομακρύνει και ο Δημήτρης Κωστόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 1 - 0. Στο 72΄ από μία ακόμα εξαιρετική πάσα του Αλ Γιουσέφ ο Akulli πέρασε και τον Κάκκο διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων και στο 74΄ σε παρόμοια φάση το σουτ του πλάγιου μπακ των γηπεδούχων πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να μειώσουν με σημαντικότερη το δοκάρι του Τύμπα σε εκτέλεση φάουλ στο 89΄, όμως το 2 - 0 παρέμεινε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καλαμάρη και των βοηθών Πατρόπουλου και Κασβίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Παντελή Μυριούνη από δεξιά ο Τασούλης έπιασε την κεφαλιά και έδιωξε ο Κάκκος.
11΄ Ωραίος συνδυασμός Πετρονικολού και Σουροβέλη ο πρώτος γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
12΄ Μακρινό σουτ του Σπύρου Τσέπα απέκρουσε ο Κόκκαλης.
13΄ Πάσα του Ανδρέα Κωστόπουλου στον Akulli που από δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το δοκάρι.
16΄ Πάσα του Παναγιώτη Μυριούνη στο Χρήστο Γρίβα αυτός "στρώνει" στον Πάρη Πριτσούλη που έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στη συμβολή των δοκών.
17΄ Γέμισμα του Ανδρέα Κωστόπουλου ο Κάκκος δε μπόρεσε να πιάσει τη μπάλα και ο Akulli δεν την βρήκε καλά δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν.
18΄ Σουτ του Πάρη Πριτσούλη η μπάλα έφυγε άουτ.
22΄ Εκτέλεση φάουλ του Πετρονικολού ο Κόκκαλης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
34΄ Ο Σουροβέλης πασάρει στο Στάθη Τσέπα που κάνει το πλασέ και μπλοκάρει ο Κόκκαλης.
48΄ Σουτ του Παντελή Μυριούνη μπλόκαρε ο Κάκκος.
51΄ Φαλτσαριστό σουτ του Τύμπα από αριστερά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
64΄ Γκολ. Ο Αλ Γιουσέφ κάνει το γέμισμα στον Akulli που δεν έπιασε καλά το σουτ, ο Νιτσάκης δεν έδιωξε τη μπάλα και ο Δημήτρης Κωστόπουλος με προβολή σκοράρει κάνοντας το 1 - 0.
72΄ Γκολ. Εξαιρετική πάσα του Αλ Γιουσέφ στον Akulli που περνάει και τον Κάκκο και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
74΄ Ακόμα μία πάσα του Αλ Γιουσέφ βγάζει τον Akulli απέναντι από τον Κάκκο με τον πλάγιο μπακ των γηπεδούχων να σουτάρει λίγο άουτ.
76΄ Σουτ του Σουροβέλη η μπάλα έφυγε άουτ.
81΄ Σέντρα σουτ του Ρούσσου από αριστερά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
89΄ Φάουλ του Τύμπα η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
92΄ Σέντρα του Τύμπα από δεξιά ο Ζώης έπιασε την κεφαλιά και ο Δημήτρης Κωστόπουλος έδιωξε πριν τη γραμμή.

Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Χήρας): Κόκκαλης, Akulli, Κωστόπουλος Α., Κωστόπουλος Δ., Κωστόπουλος Γ., Τασούλης, Γιαννοκώστας (91΄ Γρίβας Γ.), Μυριούνης Παναγ., Μυριούνης Παντ. (70΄ Καραγεώργος), Πριτσούλης Π. (82΄ Παπαχρήστος), Γρίβας Χ. (46΄ Αλ Γιουσέφ).

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσέπας): Κάκκος, Γκουτσέλης (57΄ λ.τ. Δήμος), Τσαμπάζης (66΄ λ.τ. Μπαρδάκης), Νιτσάκης, Καμπέρης (78΄ Ζώης), Τσέπας Σ., Ρούσσος, Τύμπας, Σουροβέλης, Πετρονικολός, Τσέπας Ε.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή