Παρέμεινε στην κορυφή ο Αστέρας Καμαρούλας

Παρέμεινε στην κορυφή ο Αστέρας Καμαρούλας
Ο Αστέρας Καμαρούλας κέρδισε με 2 - 0 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ μαζί με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Πάνου Βραχωρίτη ανέβασε στροφές μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και με δύο γκολ του Δήμου στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές, με το 0 - 0 να παραμένει. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν καλύτερος, προηγήθηκε με σουτ του Δήμου στο 51ο λεπτό, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 78΄ ξανά ο Δήμος με κεφαλιά "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα.

Εκτέλεση φάουλ του Μακρή ο Κρανιάς από πλάγια θέση έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα πέρασε παράλληλα στην εστία.
17΄ Σουτ του Παύλου Ξανθόπουλου έδιωξε με γροθιές ο Παπαθανασόπουλος.
20΄ Σουτ του Πλιάτσικα έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαθανασόπουλου.
25΄ Ο Πετρονικόλος από πλάγια απέναντι στο Μπαλάσκα πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και στην επαναφορά ο Δήμος κάνει το πλασέ από κοντά με το Χολιασμένο να διώχνει.
31΄ Εκτέλεση φάουλ του Σαμψώνα ο Μπαλάσκας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
51΄ Γκολ. Πάσα του Σαμψώνα στο Δήμο που με σουτ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπαλάσκα κάνοντας το 0 - 1.
73΄ Σουτ του Δήμου σε αντεπίθεση του Αστέρα η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
76΄ Σέντρα του Δήμου ο Νταλιάνης έπιασε μονοκόμματο σουτ και απέκρουσε ο Μπαλάσκας με διπλή προσπάθεια.
78΄ Γκολ. Ο Σαμψώνας κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά, βγάζει τη σέντρα και ο Δήμος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.
88΄ Ο Κουκουγιάννης βγαίνει απέναντι στο Μπαλάσκα και στο πλασέ που επιχειρεί η μπάλα φεύγει άουτ.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Θωμάς Καρτσακλής): Μπαλάσκας Τ., Μπουκουβάλας, Μπαλάσκας Σ., Χολιασμένος, Ξανθόπουλος Ε., Μαντόγλου, Πριόβολος (54΄ Γράψας), Πλιάτσικας, Κρανιάς (59΄ Κατσιμπίνης), Μακρής (65΄ Προδρομίτης), Ξανθόπουλος Π.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψώνας Π., Πετρονικολός (72΄ Παναγιωτόπουλος), Δήμος (80΄ Κουκουγιάννης), Κορέτσης Λ. (66΄ Τηλιγάδας), Νικολόπουλος (83΄ Σελιμάς).

KOSMAS
Κορυφή