Επέστρεψε στις νίκες και κοιτάζει ψηλότερα

Επέστρεψε στις νίκες και κοιτάζει ψηλότερα
Στις νίκες επέστρεψε η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου επικρατώντας στη Μεγάλη Χώρα της τοπικής Δάφνης με 3 - 0.

Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη "κλείδωσε" μαθηματικά τη συμμετοχή της στα play - off της Β΄ Κατηγορίας και πλέον θα δικεδικήσει την καλύτερη θέση στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αντίθετα η Δάφνη θα διεκδικήσει τις πιθανότητες εισόδου στα μπαράζ στα δύο τελευταία παιχνίδια της.
Η Ένωση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε από το 3ο μόλις λεπτό σαφές προβάδισμα νίκης. Στο 1ο λεπτό ο Βαγγέλης Μουχάνης άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Κατσαβοχρήστος έκανε το 0 - 2. Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και στο 58΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Κατσαβοχρήστος διαμόρφωσε το τελικό 0 - 3.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Μάκης Συντζιρμάς): Βασιλείου, Γιόγιος, Καλογεράκης, Φεγγούλης, Μολώνης Π., Μουλαρογιάννης, Νταλακούρας, Συσοβίτης, Μολώνης Δ., Καρανταλής, Μολώνης Γ.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Ζώης, Καλοκαίρης, Ζώγας, Καντερές, Μουχάνης Ε., Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Τσοπανάς (83΄ Μπάνης), Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π., Κωστακιώτης (77΄ Βελέντζας).

KOSMAS
Κορυφή