Νίκη από τα "αποδυτήρια" για τον Αράκυνθο

Νίκη από τα "αποδυτήρια" για τον Αράκυνθο
Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου ο Αράκυνθος Ματαράγκας, που κέρδισε με 3 - 1 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Τάσου Σπαή "καθάρισε" τη νίκη στο πρώτο 6λεπτο και πήρε το πρώτο "τρίποντο", ξεφεύγοντας 4 βαθμούς από τη 2η θέση.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, που στο 6ο λεπτό προηγήθηκαν με 3 - 0. Το σκορ άνοιξε στο 1ο λεπτό ο Μπανάκας και δύο λεπτά αργότερα ο Ευθυμίου διπλασίασε τα τέρματα του Αράκυνθου. Στο 6΄ ο Δήμος Πελεκάνος έκανε το 3 - 0 για τον Αράκυνθο και ουσιαστικά έδωσε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 12΄ με γκολ του Πάνου Μουχάνη, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα ακόμα γκολ στη συνέχεια και ο Αράκυνθος κράτησε το υπέρ του σκορ πανηγυρίζοντας τη νίκη.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Τάσος Σπαής): Γεωργίου, Τσιντζέλης, Ευαγγελόπουλος, Μακραδήμας (64΄ Κουτσής), Μπούκαρης Χ., Αλεξανδρής, Πελεκάνος, Καρύμπας, Ευθυμίου, Βδουκάκης (30΄ Μπιτσικώκος (78΄ Ζαπαντιώτης)), Μπανάκας.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Ζώης, Καλοκαίρης, Μπάνης, Καντερές, Τσοπανάς (73΄ Μπαλωμένος Θ.), Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Ζώγας, Βελέντζας (63΄ Κυτούγιας), Μουχάνης Π., Κωστακιώτης.

KOSMAS
Κορυφή