Πρώτη νίκη για την Κανδήλα

Πρώτη νίκη για την Κανδήλα
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Α.Ο. Κανδήλας που επιβλήθηκε με 5 - 2 της Φλόγας στην Παλαιομάνινα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χρήστου Καράμπαλη ανέβηκε στους 5 βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό έμεινε η Φλόγα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τέρμα του Άρη Αποστολάκη. Στο 32΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του με το 0 - 2 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο 50΄ ο Πάνος Κεραμίδας έκανε το 0 - 3, όμως στο 63΄ ο Κοσσόβας μείωσε για τη Φλόγα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 1 - 5 με τέρματα του Αλέξανδρου Οικονόμου στο 67΄ και του Πάνου Κεραμίδα στο 76΄ και το τελικό 2 - 5 διαμόρφωσε στο 80΄ ο Γιώργος Κοσσόβας.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Ναούμης): Ελευθεράτος, Τόγιας, Κοσσόβας, Ζώγας Β., Ναούμης Κ.Σ., Ναούμης Κ.Α., Μανέτας, Παππάς (71΄ Γρατσάνης), Ράπτης, Καπρέτσος, Σαμαλέκος (31΄ Ζώγας Ι.).

Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Χρήστος Καράμπαλης): Γιαννείος Α., Ζέππος, Μούχας, Γεωργαλής Α., Μέκολι, Λυγκώνης Β., Γεωργαλής Β. (68΄ Γιαννείος Θ.), Λυγκώνης Α., Κεραμίδας, Αποστολάκης, Οικονόμου.

KOSMAS
ΤΟΜΠΡΑΣ ΨΗΣΤΗΡΙ
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

  

ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΣ
Κορυφή