Βαθμολογική "ανάσα" στο γειτονικό ντέρμπι για τον Α.Ο. Ελαιοφύτου

Βαθμολογική "ανάσα" στο γειτονικό ντέρμπι για τον Α.Ο. Ελαιοφύτου
Μεγάλη βαθμολογική "ανάσα" πήρε ο Α.Ο. Ελαιοφύτου κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας με 2 - 1.

Η ομάδα του Λάμπρου Καρδαρά με δύο εκπληκτικά γκολ του Γιάννη Παπαθανασόπουλου πήρε προβάδισμα με 2 - 0 και το μόνο που κατάφερε η Δάφνη που είχε καλύτερη εικόνα ήταν να μειώσει με το Νταλακούρα στο 76ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Μουλαρογιάννης με μακρινό σουτ προσπαθεί να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Καϊπάνο, αυτός την βρίσκει λίγο, την στέλνει να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να περάσει κόρνερ.
15΄ Πολύ καλό σουτ από το Θ. Μολώνη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
16΄ Γκολ. Ο Παπαθανασόπουλος από πλάγια αριστερά κάνει το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στο απέναντι «παραθυράκι» του Βασιλείου για το 1 - 0.
19΄ Αντεπίθεση με τον Παπαθανασόπουλο που περνάει τη μπάλα πάνω από το Βασιλείου, αλλά καταλήγει άουτ.
20΄ Σουτ του Τάτση από καλή θέση άουτ.
44΄ Ο Δ.Π. Φυτόπουλος από δεξιά με συρτή σέντρα βρίσκει στην περιοχή τον Τάτση και αυτός με γυριστό σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα άουτ.
47΄ Αντεπίθεση με τον Τάτση που απέναντι από τον Καϊπάνο δεν κάνει καλό πλασέ και στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
49΄ Ο Καϊπάνος προ του Τασολάμπρου διώχνει με τα πόδια, η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή στον Τάτση που σε κενή εστία πλασάρει άουτ.
55΄ Απευθείας φάουλ του Κοτσώρη δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.
59΄ Σέντρα από δεξιά του Καλογεράκη ο Τάτσης μόνος απέναντι από τον Καϊπάνο δεν πιάνει καλά την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα πλάγιο άουτ.
72΄ Αντεπίθεση με τον Κοκοσούλα που κάνει το πλασέ αλλά ο Βασιλείου αν και είχε πέσει κατάφερε με το πόδι να αποκρούσει.
73΄ Γκολ. Ο Παπαθανασόπουλος μεταξύ κέντρου και περιοχής και αριστερά δοκιμάζει το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλείου γράφοντας το 2 - 0.
76΄ Γκολ. Ο Νταλακούρας λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά δοκιμάζει φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 - 1.
81΄ Σουτ του Τάτση λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
89΄ Ο Κοτσώρης από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και κάνει το συρτό σουτ με τον Καϊπάνο σε καλή θέση να μπλοκάρει την μπάλα.

Α.Ο. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ (Λάμπρος Καρδαράς): Καϊπάνος, Ζαφείρης (79΄ Χασιώτης Γ.), Τουρλίδας Δ., Βασιλείου Σ., Χαραλάμπους, Βιολιντζής, Μολώνης Θ. (54΄ Τουρλίδας Ν.), Καρανταλής (75΄ Καπετανάκης), Τσιρογιάννης, Παπαθανασόπουλος, Κοκοσούλας.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Βασιλείου, Καλογεράκης, Κοτσώρης, Φυτόπουλος Δ.Α., Νταλακούρας, Γιόγιος, Μουλαρογιάννης, Φυτόπουλος Δ.Π. (46΄ Τασολάμπρος), Τάτσης, Μολώνης Γ. (81΄ Φεγγούλης), Μολώνης Δ.

πηγή: agrinio24.com

KOSMAS
Κορυφή