Χορταστική ισοπαλία για Α.Ο. Ελαιοφύτου και Α.Ο. Κανδήλας

Χορταστική ισοπαλία για Α.Ο. Ελαιοφύτου και Α.Ο. Κανδήλας
Ισόπαλοι με σκορ 3 - 3 αναδείχτηκαν ο Α.Ο. Ελαιοφύτου με τον Α.Ο. Κανδήλας.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χρήστου Καράμπαλη ισοβαθμεί στη 2η θέση με Αναγέννηση Στάνου και Αλυζιακό Μύτικα, ενώ στην 8η θέση παρέμεινε ο Α.Ο. Ελαιοφύτου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 0 - 2 με τέρματα του Κεραμίδα και του Κόλα στο 35΄ και στο 39΄. Στο 55ο λεπτό ο Άρης Αποστολάκης έκανε το 0 - 3, όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που κατάφεραν να σημειώσουν τρία τέρματα και να πάρουν το βαθμό. Ο Κοκοσούλας με φάουλ στο 68΄ έκανε το 1 - 3, ο Καπετανάκης στο 77΄ μείωσε το γκολ και το τελικό 3 - 3 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Παπαθανασόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα.

Διαγώνιο σουτ του Τσιρογιάννη άουτ.
Λάθος γύρισμα του Γιώργου Καϊπάνου στο Βασίλη Καϊπάνο ο Αποστολάκης προλαβαίνει τη μπάλα και τη βγάζει στο Γεωργιάδη που δεν προλαβαίνει να πλασάρει σε κενή εστία και φεύγει άουτ.
33΄ Σουτ του Καπετανάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννείου.
35΄ Γκολ. Σέντρα του Βασίλη Γεωργαλή από δεξιά ο Κεραμίδας στην πορεία της μπάλας την στέλνει στα δίχτυα για το 0 - 1.
39΄ Γκολ. Σουτ του Κόλα από τη γωνία της περιοχής και αριστερά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Καϊπάνου για το 0 - 2.
43΄ Σουτ του Καρανταλή η μπάλα μετά από κόντρα φτάνει στο Γιώργο Καϊπάνο που κάνει το γυριστό σουτ άουτ.
47΄ Σουτ του Κοκοσούλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
49΄ Σέντρα από αριστερά του Παπαθανασόπουλου πλασέ στην κίνηση του Καπετανάκη στην αγκαλιά του Γιαννείου.
55΄ Γκολ. Οι κεντρικοί αμυντικοί του Ελαιοφύτου δεν καταφέρνουν να βγάλουν τη μπάλα από την περιοχή, κερδισμένος ο Αποστολάκης που δε δυσκολεύεται να πλασάρει για το 0 - 3.
58΄ Σέντρα από δεξιά του Παπαθανασόπουλου κεφαλιά από κοντά του Καπετανάκη αποκρούει ο Γιαννείος.
65΄ Σέντρα από δεξιά του Κοκοσούλα ο Σαπλαούρας από κοντά κάνει το πλασέ και μπλοκάρει ο Γιαννείος.
67΄ Ο Κοκοσούλας με εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στην περιοχή, ο Καπετανάκης πιάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει ο Γιαννείος.
68΄ Γκολ. Ο Κοκοσούλας με δυνατή εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Γιαννείου για το 1 - 3.
77΄ Γκολ. Σέντρα του Κοκοσούλα από δεξιά ο Καπετανάκης με πλασέ από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 - 3.
85΄ Γκολ. Κάθετη του Καρανταλή στην πορεία της μπάλας Καπετανάκης και Παπαθανασόπουλος με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 3 - 3.

Α.Ο. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ (Λάμπρος Καρδαράς): Καϊπάνος Β., Ζαφείρης, Τουρλίδας (52΄ Σαπλαούρας), Καϊπάνος Γ., Χαραλάμπους, Κοκοσούλας, Τσιρογιάννης (61΄ Τσινιάς), Βιολιντζής, Παπαθανασόπουλος, Καρανταλής, Καπετανάκης.

Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Χρήστος Καράμπαλης): Γιαννείος, Μούχας, Κόλα, Γεωργαλής Λ., Λυγκώνης Α., Γεωργαλής Β., Λυγκώνης Λ., Στρούμπης (85΄ Δρακάς), Κεραμίδας, Αποστολάκης, Ζέππος.

πηγή: agrinio24.com

KOSMAS
Κορυφή